Ми у Facebook
27.12.2017, 15:25

Ощадбанк продовжує працювати в напрямі модернізації

З метою підвищення рівня обслуговування оновлено дистанційні сервіси – WEB- та mobile-банкінг "Ощад 24/7", впроваджено мобільний додаток "Ощад PAY".
З метою підвищення рівня обслуговування оновлено дистанційні сервіси – WEB- та mobile-банкінг "Ощад 24/7", впроваджено мобільний додаток "Ощад PAY".

"Ощад 24/7" дає змогу 24 години на добу 7 днів на тиждень контролювати власні рахунки та здійснювати банківські операції з будь-якої точки світу через Інтернет. Кожна операція підтверджується SMS-повідомленням. Спектр послуг в "Ощад 24/7" давно перевищує той, що можна отримати у відділенні.



У зручний для себе час без відвідування установи банку можна здійснювати переказ коштів між рахунками, оплачувати комунальні та інші послуги, формувати регулярні платежі та виписки з рахунків, керувати лімітами на операції, відкривати віртуальні картки для розрахунків в Інтернеті та багато іншого.

Важливо, що тарифи в "Ощад 24/7" нижчі від тарифів у відділеннях.

Окрім того, в "Ощад-24/7" можна дистанційно оформлювати онлайн-депозити – без відвідування відділення та підписування паперових договорів. Ставка за онлайн-депозитами на 0,5% у гривні та на 0,25% в іноземній валюті вища, ніж за вкладами, відкритими у відділенні.



Віднедавна користувачі WEB- та mobile-банкінгу Ощадбанку можуть переказувати кошти не за номером картки, а просто за номером мобільного телефону отримувача – користувача картки Ощадбанку. Для перевірки правильності введення номера телефону система підкаже ім'я та першу літеру прізвища отримувача. Переказ надійде отримувачу на активну незаблоковану картку Ощадбанку.

Також спрощено процес здійснення карткових переказів: більше не потрібно вводити БІН картки отримувача (перші шість цифр), а потім останні 10 цифр – цю функцію спрощено до вводу повного номера картки або його сканування за допомогою камери мобільного телефону. При цьому відправник переказу зможе бачити ім’я та першу літеру прізвища отримувача, щоб упевнитись, що номер картки введено коректно і кошти буде переказано за призначенням.

До мобільного додатку "Ощад 24/7" тепер можна увійти за відбитком пальця. Ця функція доступна для всіх пристроїв, що мають спеціальний сканер відбитків. Просто оновіть додаток, щоб активувати її. Система увімкне нову функцію сама.



"Ощад PAY" – безкоштовний мобільний додаток Ощадбанку, який дає змогу безконтактно оплачувати рахунки за допомогою смартфону, навіть якщо ви залишили вдома картку та готівку.

Переваги "Ощад PAY":

• миттєва безконтактна оплата смартфоном;
• безпека здійснення операцій;
• платежі на суму до 100 грн (з карток Mastercard) та 500 грн (з карток Visa) без підтвердження ПІН-кодом картки;
• історія платежів зберігається та постійно доступна користувачу.

Ощадбанк активно співпрацює з Google, картки нашого банку підтримуються додатком Android Pay.

Android Pay – розроблена компанією Google технологія оплати товарів/послуг за допомогою спеціального мобільного додатку, який можна завантажити в Google Play Market (банк, що випустив картку, має бути партнером Android Pay). Для здійснення оплати з Android Pay достатньо розблокувати телефон та піднести його до терміналу.



З метою популяризації NFC-платежів в Україні Ощадбанк активно розширює мережу безконтактних POS-терміналів у торговельно-сервісній мережі. Більша частина терміналів банку приймає до оплати безконтактні картки Mastercard та Visa. Ощадбанк першим в Україні представив POS-термінал, який приймає картки Mastercard PayPass та Visa PayWave одночасно. NFC – технологія бездротового високочастотного зв'язку, яка забезпечує можливість обміну даними між пристроями, що знаходяться на відстані до 10 см. Цю технологію використано в мобільному додатку "Ощад Pay".

На сьогодні мережа банкоматів Ощадбанку в Рівненській області становить 102 одиниць, мережа інформаційно-платіжних терміналів – 70. У терміналах можна самостійно здійснювати різноманітні платежі як за допомогою платіжної картки Ощадбанку, так і готівкою. Мережа терміналів постійно розширюється.

Ми вдосконалюємо функціонал, впроваджуємо нові сервіси. Робимо все для максимальної зручності клієнтів.

Ліцензія НБУ №148 від 05.10.2011 р.





На правах реклами