Ми у Facebook
28.01.2018, 19:20

Зниклий хлопчик, американські соціологи та швидкі шлюби - підсумки тижня у Рівному

ОГО підсумовує найбільш актуальні новини 22 - 28 січня.
Найбільше читачів ОГО цікавили такі теми:



На Рівненщині зник хлопчик. Поліцейські розшукують неповнолітнього рівнянина Іллю Подобуєва, 2001 року народження. Прикмети зниклого: на вигляд 17-19 років, зріст 165-170 сантиметрів, худорлявої статури, має волосся світле середньої довжини.

Усіх, хто має будь-яку інформацію про місце перебування неповнолітнього, просимо повідомляти за номерами телефонів 102 або 0686771234.



Все частіше рівняни та мешканці Рівненщини одружуються за добу. Нещодавно у Дубенському замку одружилася пара скориставшись можливістю швидкого одруження “Шлюб за добу”.

Як і де мешканці Рівненщини можуть зареєструвати свої стосунки за добу:

- У разі звичайного шлубу, то у міський або районний РАЦС, якщо це “Шлюб за добу”, то це можна звернутися у міський будинок культури у Рівному і Дубенській замок у місті Дубно. Скористатися послугою “Шлюб за добу” можна у Рівному, Дубно і невдовзі можна буде в Сарнах, - зазначаєначальник Головного територіального управління юстиції в Рівненській області Іванна Смачило.



Рівняни питатимуть про їх точку зору щодо актуальних проблем у місті Рівному. У межах проекту USAAD компанія із США обрала Рівне з-поміж чотирьох міст України для детального дослідження соціально-економічних процесів у Рівному.

Перше питання, якому буде присвячене опитування стосуватиметься того, чи потрібно у Рівному встановлювати на новорічні свята штучну ялинку.





На правах реклами