Ми у Facebook
02.02.2018, 18:40

Відома софтболістка провела «Розминку від чемпіона» у Здолбунові

Черговий тур спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона» пройшов у Здолбунівському районі. До учнів Здолбунівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 завітала майстер спорту України з софтболу, чемпіонка та володарка Кубка України Юлія Міронова.
В ході зустрічі з школярами, спортсменка представила себе, поділилася власними досягненнями у спорті і станом розвитку софтболу в Рівненській області. Для дітей вона розказала, що у софтбол грають м'ячем, більшим та значно м'якшим за бейсбольний. У цьому виді спорту свої правила: подавання м'яча таке, що знижує швидкість в польоті, а сама гра триває сім періодів замість дев'яти як у бейсболі. У багатьох бейсбольних країнах софтбол — альтернатива бейсболу для непрофесіоналів і жінок, адже відмінності мають на меті зниження травматизму та вимог до фізичної форми спортсменів. Також Юлія розповіла, що є членом національної збірної України з софтболу та капітаном рівненської команди «Західний вогонь».

А ще вона пропагувала серед дітей активний та здоровий спосіб життя. Стверджувала, що це дисциплінує, розвиває наполегливість та дуже корисно для організму.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Муляренко анонсував будівництво першої черги спорткомплексу у Рівному

На Володимиреччині у Великому Жолудську провели фестиваль здорового способу життя

Після цього, чемпіонка провела для дітвори розминку, яку всі виконували дуже старанно. Закінчивши розминатися, школярі отримали майстер клас від титулованої софтболістки. Кожен мав змогу чимдуж вдарити битою м’яча. Інші накладали на руку бейсбольну рукавицю та намагалися впіймати його. Долучилися до такого дійства і вчителі, спробувавши себе в ролі «бетера».

Завершився захід фотографуванням на згадку. Після фотосесії учні брали у спортсменки автографи, робили з нею індивідуальні фото.

Також організатори заходу нагородили ще й переможців конкурсу спортивного малюнка, який тривав напередодні у школі. Юлія Міронова вручила його переможцям призи від Відділення НОК України в Рівненській області.

Наступний тур «Розминки від чемпіона» пройде у НВК «Сіянцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів - дитячий садок» Острозького району.





На правах реклами