Ми у Facebook
09.02.2018, 09:20

До завершення регулярного Чемпіонату футзальної ліги залишилося два тури [+Відео]

Непросте випробування випало на учасників Першої ліги чемпіонату Аматорської футзальної ліги Рівненщини. Впродовж двох днів команди провели по два матчі поспіль. Таким чином, вже відомі п’ять колективів, які достроково гарантували собі місця у плей-офф турніру.
Як відзначили у прес-службі АФЛР, це – «Рівнегаз», «Свиспан-Костопіль», «Рівне 112», «Комфорт-Сервіс» та «Реал-Рівне». Володарі інших позицій у першій вісімці визначаться у заключних турах змагань.

8 тур

«Рівне 112» – «Рівнеобленерго» – 6:1 (3:1).

27 січня. 16.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Арбітри: В.Дзюра, Н.Мамчур (обоє – Рівне).

Голи: Білий (5), Величко (10, 20), Попчук (21), Ходневич (23), Кравчук (35) – Романюк (20).

Попередження: Кравчук (35) – «Рівнеобленерго».

Після двох поразок поспіль від прямих конкурентів у боротьбі за найвищі місця, гравці «Рівне 112» були серйозно налаштовані здобути максимальний результат. Так, врешті, і сталося. Перевага рятувальників була значною впродовж усієї зустрічі, що дозволило команді здобути найбільшу перемогу в турі. «Енергетики» ж ще раз підтвердили власну нестабільність, провівши далеко не найкращий матч.

«Поліська Січ» – «Штанга» – 5:2 (2:1).

27 січня. 17.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Арбітри: В.Дзюра, Н.Мамчур (обоє – Рівне).

Голи: Гарбарук (5), Дейнека (7), Шило (26, 32), Малиновський (35) – Шепель (12), Циганков (38).

Судячи з усього, «Поліська Січ» та «Штанга» до останнього будуть змагатися між собою за одну з путівок до плей-офф першої ліги. За таких умов, особиста зустріч цих команд набувала особливої ваги для кожної з них. Перший тайм завершився мінімальною перевагою «січовиків». Після перерви ж гравці «Поліської Січі» ще більше додали, довівши рахунок до розгромного. Щоправда, вище в турнірній таблиці, не зважаючи на поразку, продовжує знаходитися Штанга.

«Комфорт-Сервіс» – «Рівнегаз» – 2:4 (1:2).

27 січня. 18.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Арбітри: П.Кравцов (Рівне)., В.Самков (Кустин)

Голи: Сондак (3), Гайдук (28, з 6-метрового) – Коляда (15), Ніколайчук (20, 35), Колодюк (40).

Попередження: Сондак (9), Прислупський (23) – Ніколайчук (26), Гергелюк (28), Тушич (30).

Ще одного свого прямого конкурента у боротьбі за найвищі місця обіграв лідер турнірних перегонів «Рівнегаз». Цього разу «газовики» в непростій боротьбі виявилися сильнішими за «Комфорт-Сервіс». Гра виявилася досить жорсткою з великою кількістю фолів та жовтих карток. Суперник «Рівнегазу» бився до кінця, але на голи на заключних хвилинах у виконанні Олександра Ніколайчука та Юрія Колодюка нічим відповісти вже не встиг.

«Реал-Рівне» – «Квартал» – 8:4 (5:1).

27 січня. 19.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Арбітри: П.Кравцов (Рівне)., В.Самков (Кустин).

Голи: Трофімчук (1, 20, 30), Мартинчук (2, 13), Шаюк (16, 30), Ахіяров (26) – Годун (8, 38), Трушев (27), Грицак (39).

«Реал-Рівне» та «Квартал» видали надзвичайно результативний поєдинок, в якому все ж значно краще виглядала перша з команд. На перерву «реалісти» пішли з комфортним рахунком 5:1 на власну користь, продовжили домінувати вони і в другому таймі. І лише на заключних хвилинах гравці «Кварталу» зробили рахунок більш пристойним, забивши два м’ячі.

Відмінну гру в складі «Реал-Рівне» продемонстрував Михайло Трофімчук, який записав на свій рахунок хет-трик.

«Сантос» – «Граніт-Хімік» – 5:8 (1:3).

27 січня. 20.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Арбітри: П.Кравцов (Рівне)., В.Самков (Кустин).

Голи: Принкевич (15), Марчук (22), Сидорук (30), Семенчук (40), Деркач (40) – Наумець (7, 17, 29), Лавренчук (16, 38), Кресанов (37, 40), Ткачук (39).

Попередження: Принкевич (31) – Ткачук (12).

Забиваючи по п’ять м’ячів у другому матчі поспіль, «Сантос» так і не зумів здобути у них жодного очка. Цього разу головний аутсайдер ліги поступився «Граніт-Хіміку», який за своїм потенціалом мав би бути значно вище в таблиці, але в команди взагалі відсутня лава запасних.

Щоправда, в матчі проти такого суперника, як «Сантос», гравці «Граніт-Хіміка» і діючи однією четвіркою без замін, спокійно довели матч до перемоги. Відзначимо ще два м’ячі у виконанні голкіпера «біло-червоних» Дениса Лавернчука, який з початку турніру відзначився вже шістьма влучними ударами.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Славія» здобула поки що найбільшу перемогу в Чемпіонаті Рівного з футзалу

У Рівному футбольні ветерани розіграли Кубок Михайла Фейштера

«Derby» – «Свиспан-Костопіль» – 4:5 (1:3).

27 січня. 15.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Арбітри: В.Дзюра, Н.Мамчур (обоє – Рівне).

Голи: Курилович (4, 35, з 6-метрового, 36, 39) – Августинович (11, 13, 25), Степанюк (22), Улянчук (32).

Попередження: Загривий (3), Ільчук (18) – Оксенюк (15), Українець (25).

Свою третю перемогу поспіль здобув «Свиспан-Костопіль». Діючий чемпіон пропустив першим у поєдинку проти скромного «Derby». Але відповів на це одразу п’ятьма м’ячами у власному виконанні. Особливо цього дня у складі костопільчан старався Роман Августинович, який оформив хет-трик. Наприкінці зустрічі суперник зусиллями Павла Куриловича провів кілька голів у відповідь, але для нічийного результату їх не вистачило.



9 тур

«Derby» – «Рівне 112» – 2:4 (0:0).

28 січня. 15.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Арбітри: П.Кравцов(Рівне)., В.Самков (Кустин)

Голи: Баранов (26), Гришкевич (27) – Білий (30, 31), Груша (32), Ходневич (35).

Попередження: Вашай (25), Курилович (31) – обидва «Derby».

Значно складніше, ніж днем раніше, далася чергова перемога «Рівне 112». Усі найцікавіші події цієї зустрічі відбулися після перерви. На початку другого тайму «Derby» спочатку вийшов вперед, а потім одразу ж подвоїв рахунок. Але сенсації все ж не трапилося. Впродовж чотирьох хвилин «рятувальники» забили одразу чотири свої м’ячі, завершивши зустріч на власну користь.

Таким чином, «Рівне 112» закріпився на третьому місці таблиці, а шанси «Derby» поборотися за потрапляння до вісімки кращих з кожною наступною невдачею стають дедалі примарнішими.

«Штанга» – «Рівнеобленерго» – 0:4 (0:2).

28 січня. 16.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Арбітри: П.Кравцов(Рівне)., В.Самков (Кустин)

Голи: Цехановський (4), Козачук (18), Романюк (29, 34).

Попередження: Сара (17) – Романюк (28).

Третьої розгромної поразки поспіль в чемпіонаті зазнала «Штанга». Цього разу, не забивши жодного м’яча у ворота суперника, команда поступилася «Рівнеобленерго». «Енергетики» впевнено контролювали хід гри і забили по два голу кожному з таймів. Таким чином, опоненти помінялися місцями в турнірній таблиці. «Штанга», завдяки попереднім досягненням, поки ще утримується в першій вісімці, але якщо не перерве серію власних невдач – ризикує не потрапити до плей-офф.

«Рівнегаз» – «Поліська Січ» – 4:1 (2:0).

28 січня. 17.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Арбітри: П.Кравцов(Рівне)., В.Самков (Кустин)

Голи: Коляда (12), Ніколайчук (14, 24), Тушич (36) – Ващук (27, у власні ворота).

До дев’яти матчів довів свою переможну серію «Рівнегаз». Цього разу «газовики» достатньо переконливо як за грою, так і за результатом, здолав «Поліську Січ», яка, таким чином, втратила місце в першій вісімці. Дублем у складі переможців відзначився Олександр Нікоалйчук, який з 20 голами впевнено очолює список бомбардирів першої ліги.

Таким чином, головною інтригою регулярного чемпіонату є питання, чи зуміє «Рівнегаз» завершити перший етап змагань без очкових втрат. Зважаючи на те, що в матчах двох заключних турів суперниками «газовиків» будуть середняки – «Рівнеобленерго» та «Штанга» – подібний розвиток подій виглядає цілком реальним.

«Квартал» – «Комфорт-Сервіс» – 0:7 (0:4).

28 січня. 18.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Арбітри: В.Дзюра, Н.Мамчур (обоє – Рівне).

Голи: Сондак (1), Петрик (9, 16, 27, 28), Швець (18), Гайдук (30).

Розгнівані суботньою поразкою від «Рівнегазу», гравці «Комфорт-Сервісу» вже за добу не залишили жодних шансів «Кварталу», завдавши йому нищівної поразки. Перевага однієї з команд над іншою була дуже значною, а справжнім героєм поєдинку став Едуард Петрик, який одразу 4 рази вразив ворота Юрія Омельчука.

«Граніт-Хімік» – «Реал-Рівне» – 2:3 (0:0).

28 січня. 19.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Арбітри: В.Дзюра, Н.Мамчур (обоє – Рівне).

Голи: Наумець (27), Берташ (39) – Кость (23), Романчук (34), Берташ (35, у власні ворота).

Попередження: Наумець (32), Ткачук (36) – Мартинчук (22), Савицький (38).

Вилучення: Ткачук (40) – «Граніт-Хімік».

А от у зустрічі «Граніт-Хіміка» та «Реал-Рівне» інтриги не бракувало. В турнірній таблиці суперників розділяло усього два очки. тож у разі перемоги «біло-червоні» могли обійти «реалістів». Натомість виграв «Реал-Рівне», закріпившись завдяки цьому в першій п’ятірці чемпіонату.

Очевидно, для здобуття кращого результату «Граніт-Хіміку» знову не вистачило кадрового потенціалу – участь в матчі брали лише шість виконавців, сили яких виявилися не безмежними.

«Свиспан-Костопіль» – «Сантос» – 1:0 (1:0).

28 січня. 20.00. Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

Арбітри: В.Дзюра, Н.Мамчур (обоє – Рівне).

Гол: Августинович (9).

Попередження: Скоцький (35) – «Свиспан-Костопіль».

Здавалося, в матчі команд з різних полюсів турнірної таблиці у аутсайдера не буде жодних шансів. Але «Сантос» несподівано для багатьох дав справжній бій «Свиспан-Костополю». Щоправда, турнірних очок «Сантосу» це знову не додало. Єдиний і переможний гол в зустрічі забив Роман Августинович у середині першого тайму, повернувши костопільський колектив на друге місце турнірної таблиці. У той же час «Сантос» лише диво може врятувати від прощання з елітою.







На правах реклами