Ми у Facebook
23.02.2018, 17:34

Максим’як повертається: в онкодиспансері представили старого-нового керівника

Несподіване кадрове рішення новообраного голови Рівненської облради
 
Григорій Максим’як
знову виконує обов’язки головного лікаря Рівненського обласного онкологічного диспансеру. Його сьогодні, 23 лютого, колективу представив голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук, повідомили порталу «ОГО» в медичному закладі.   

На сайті Рівненської обласної ради також з’явилося розпорядження про призначення Григорія Максим’яка з 22 грудня на цю посаду.

Хто став новими керівниками медичних закладів Рівненщини



«Я створював онкодиспансер, вболіваю за його майбутнє. Хочу добудувати ще одне крило закладу, де розмітиться хірургічно-діагностичне відділення та поліклініка», — пояснив бажання очолити колектив Григорій Максим’як.

Як повідомляв портал «ОГО», епопея з призначенням головного лікаря онкодиспансеру триває майже рік. Колектив обрав на цю посаду Григорія Максим’яка, однак на сесії 2 червня депутати розглядали і кандидатуру Олександра Ткача. Зрештою, обидва не набрали достатньої кількості голосів. Депутати обласної ради ще двічі на засіданнях сесії не могли обрати очільника комунального медзакладу.

Хто очолить Рівненський обласний онкологічний диспансер


Тепер керівника Рівненського онкодиспансеру обиратиме конкурсна комісія, яка буде створена 16 березня. До її складу увійдуть по три представники від обласної ради, від диспансеру та від громадських медичних організацій. Згідно з новим порядком, її рішення достатньо для призначення кандидата на посаду головного лікаря. Відтак, Григорія Максим’яка на сесії обласної ради не обиратимуть.





На правах реклами