Ми у Facebook
14.03.2018, 18:35

Олександр Гвоздик проведе бій з Мехді Амаром: де і коли дивитися поєдинок

У неділю, 18 березня, о 5:15 у програмі "Великий бокс" відбудеться пряма трансляція боксерського поєдинку між українцем Олександром Гвоздиком і французом Мехді Амаром.

Протистояння спортсменів пройде на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку.

Олександр Гвоздик уже встиг заробити собі позитивну спортивну репутацію: 14 перемог, 12 нокаутів і жодної поразки за всю професійну кар'єру. Він член "золотої команди" України з боксу. У 2012 році на Олімпіаді в Лондоні завоював бронзову медаль і став володарем статусу найбільш технічного боксера збірної України.



Пізніше, у 2014 році Олександр підписав контракт з американською компанією Top Rank, з якою співпрацює і близький друг спортсмена - Василь Ломаченко. Незважаючи на всі досягнення Гвоздика, багато спортивних експертів вважають його найбільш недооціненим боксером. Але майбутній поєдинок може все змінити і наблизити спортсмена до мрії: перемога в цьому бою дасть Олександру шанс битися за титул чемпіона світу.

"Схоже, найближчим часом ми станемо свідками народження нової яскравої зірки в українському професійному боксі, - говорить керівник редакції спортивних програм телеканалу "Інтер" Сергій Долбілов. - Пояс чемпіона світу - це важливо, але не головне. Упевнений, що Олександра Гвоздика полюблять за той бокс, який він демонструє в рингу, і за ті людські якості, якими він володіє поза рингом".



Цього разу Олександр боксуватиме проти француза Мехді Амара за звання тимчасового чемпіона світу за версією WBC.
Не пропустіть пряму трансляцію поєдинку Гвоздик - Амар 18 березня о 5:15 на "Інтері", повтор - 19 березня в 0:50.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ