Ми у Facebook
02.04.2018, 09:00

На Рівненщині чоловік через помсту підпалив двері будинку і ледь не спалив свою родину

Тепер він проведе за ґратами 6,5 років.
Подія трапилася 2 грудня 2017 року в Дубровицьому районі.

Того дня чоловік пішов до знайомого до села Колки Дубровицького району, де проводив зварювальні роботи. За роботу він отримав 500 гривень, після чого пішов до бару випити горілки. Прийшовши додому, близько 17 години, посварився з дружиною.

Жінка ж пішла в гості до дочки, яка проживає по сусідству. Чоловік попрямував за нею і знову вчинив сварку. Зять накричав на захмелілого тестя і вигнав з будинку.

На Рівненщині водій, що пропонував патрульним хабар, сплатить штраф

П'яний і злий тесть пішов додому, взяв у сараї каністру з бензином, повернувся до хати доньки, облив двері бензином і підпалив. На момент загорання у приміщенні перебували його дружина, донька та зять.

На щастя, пожежу побачила сусідка і повідомила потерпілих. Вогонь загасили і викликали поліцію.

Коли поліцейські намагалися затримати зловмисника, він почав тікати, опиратися, а потім накинувся на патрульного з ножем, проте не поранив.

У суді обвинувачений свою вину визнав та розкаявся.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.15 (замах на злочин, - авт.), ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна, - авт.); ч.2 ст.342 КК України (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків,- авт.), призначивши покарання у виді позбавлення волі на строк 6 років 6 місяців.

Вирок може бути оскаржений до Апеляційного суду Рівненської області через Дубровицький районний суд протягом 30 днів з дня його проголошення.





На правах реклами