Ми у Facebook
07.04.2018, 09:20

Коли святитимуть великодні кошики у Рівному? (+ розклад богослужінь)

Напередодні великого християнського свята оприлюднили розклад богослужінь, які очолить архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон.
В ніч з 07 квітня на 08 квітня 2018 р. архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон з нагоди Світлого Христового Воскресіння очолить у Свято-Покровському кафедральному соборі м. Рівне (вул. Соборна, 6): полуношницю, Хресний хід, Пасхальну утреню та Божественну літургію.

По завершенні відправи відбудеться освячення Пасхальних приношень.

Початок богослужіння о 23:30 год.

09 квітня 2018 р. Світлий понеділок. Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, у співлужінні собору запрошених архієреїв та духовенства, звершить Божественну літургію з нагоди храмового свята у Свято-Воскресенському кафедральному соборі м. Рівне (вул. Соборна, 39).

Початок богослужіння о 09.00 год.

10 квітня 2018 р. Світлий вівторок. Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, у співслужінні собору запрошених архієреїв та духовенства, звершить Божественну літургію з нагоди храмового свята та щорічного вшанування пам’яті Героїв Гурбинського бою у Свято-Воскресенському Гурбинському чоловічому монастирі (с. Будераж Здолбунівського р-н.).

Початок богослужіння о 09.00 год.

13 квітня 2018 р. Світла п’ятниця. Ікони Божої Матері "Живоносне Джерело". Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон очолить Божественну літургію з нагоди пасхального монастирського відпусту у Свято-Георгіївському чоловічому монастрі на Козацьких могилах (с. Пляшева, Радивилівського р-н.).

Початок богослужіння о 9.30 год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Великдень у Рівному: виставки, ярмарки та екскурсії (+ПРОГРАМА ЗАХОДІВ)
У Рівному облаштували неймовірну великодню фотозону
Рівненщина напередодні Великодня: новини, вітання, поради від “ОГО”





На правах реклами