Ми у Facebook
21.04.2018, 14:12

У Рівному обікрали відомого фотохудожника

Олександр Харват. Фото із його сторінки у ФБ.

Інцидент стався вчора, 20 квітня.
Як написав на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук відомий фотохудожник Олександр Харват, його обікрали ввечері, поблизу одного із рівненських кафе. Із машини зловмисники витягнули кофр з технікою та пакет з продуктами:

Грабіжника-рецидивіста засудили на чотири роки

- Машина була на сигналізації, зловмисники зісканували й відкрили, ймовірно, ліві пасажирські дверцята. Я недалеко відходив і на брелоку "пікнуло", але я подумав, що мабуть в кишені натиснув якось, був через дорогу. Коли повернувся, за хвилин десять, пульт не спрацьовував, спробував двері, а вони відкриті. Спочатку приїхали патрульні, потім слідчі, зняли відбитки. Це вже вдруге так. Пощастило, що камеру взяв з собою. Мабуть, злодії надіялись, що камера в кофрі. Але на задньому сидінні залишились в мішечку макрокільця, мабуть поспішали й не помітили. Але пакет з яйцями та овочами взяли, мабуть, на вечерю. Прикро, що вже вдруге таким способом ... - Розповів Олександр ХАРВАТ у коментарі кореспонденту ОГО.

На Рівненщині горів магазин [+Фото]


Нагадаємо, Олександр ХАРВАТ - відомий не лише у Рівному фотохудожник, автор низки альбомів про Рівне та область, член правління Національної Спілки фотохудожників України, заслужений художник Міжнародної Федерації фотомистецтва (EFIAP), член Національної Спілки журналістів України, член Національної Спілки краєзнавців України, член правління Національної спілки фотохудожників України, Посол Миру.





На правах реклами