Ми у Facebook
21.05.2018, 19:24

Хороша стільниця для кухні - господиня інтер'єру

Кухня по праву вважається самим відвідуваним місцем у будинку. І якщо це так, то стільниця для кухні https://viyar.ua/catalog/stoleshnitsy_stenpaneli/ — основа основ функціонального приміщення. Тому важливо правильно підійти до вибору цього меблевого елемента.
Хороша стільниця відповідає таким вимогам:

• висока міцність на знос;

• відмінна вологостійкість;

• інертність до агресивних середовищ;

• стійкість до перепадів температур;

• мінімум стикувальних з'єднань.

Крім цього, хороші кухонні стільниці підлягають простому монтажу і відповідають дизайнерському задуму при створенні інтер'єру кухні.

Різновиди кухонних стільниць


Вибір стільниці для кухні ґрунтується на матеріалі її виготовлення. На сучасному ринку представлені такі вироби:

Дерев'яні стільниці. Масив дерева виглядає дорого, при цьому деревина довговічна за умови правильної її підготовки до умов підвищеної вологості. Для дерев'яних елементів використовують бук, модрину, венге, тик, дуб або мербау. Чи варто говорити, що вартість такого матеріалу зашкалює в порівнянні з більш простими варіантами.

ДСП. Це деревно-стружкові плити, вироблены методом пресування стружки з клейовим сполучною складом. Поверхня ДСП ламінують тонкою плівкою під дерево. Зовні відрізнити ДСП від масивного дерева майже неможливо, але плита в кілька разів легше масиву. Товщина ДСП для стільниці варіюється в діапазоні 25-70 мм. Чим товще матеріал, тим дорожче він коштує. При правильній обробці крайок і торців термін служби плити ДСП в якості стільниці для кухні прирівнюється до натурального дерева. Купити стільницю для кухні такого плану вигідно і за ціною, і за якісними характеристиками матеріалу.

Штучний камінь. Це композитний матеріал, вироблений на основі дрібнофракційної кам'яної крихти. Плита зі штучного акрилового каменю приваблива, довговічна, але примхлива до перепадів температур. До того ж сильна механічна дія призводить до розлому плити. Можна купити і стільницю з агломерату. Вона менш сприйнятлива до зовнішніх чинників, але при цьому розміри агломератної плити стандартні.



Природний камінь. Найчастіше використовують граніт або сланець. Матеріал масивний, виглядає дорого, але не так багатий на забарвлення. Його вартість в буквальному сенсі на висоті.

Хороші стільниці для кухні можна купити в компанії «Вияр», що займається обробкою деревини, складанням і виробництвом меблів на замовлення. Тут представлені не тільки перераховані стільниці, а й вироби з пластику, металу, скла. Доставка товару по Києву безкоштовна. У всіх інших містах України замовлений товар отримують через поштових перевізників відповідно до встановленого тарифу.





На правах реклами