Ми у Facebook
24.06.2018, 14:03

Їжу з собою в мандрівку можна не брати: “Укрзалізниця” продаватиме страви (+ІНФОГРАФІКА)

фото lviv.com

Укрзалізниця запропонує пасажирам повний комплекс харчування у поїздах – від сніданків до перших страв і десертів. Про це повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов. Страви починаючи з 18 червня пропонуватимуть пасажирам у тестовому режимі в окремих поїздах.
За словами Євгена Кравцова, в Укрзалізниці проаналізували досвід в інших країнах щодо організації повноцінного харчування в поїздах. І вирішили провести тестову експлуатацію нової послуги. Нововведення діятиме впродовж трьох місяців, і за її результатами вирішать щодо подальшого її запровадження.

“Укрзалізниця” підвищила вартість квитків (+ЦІНИ)

Інфографіка прес-служба Укрзалізниці.
Інфографіка прес-служба Укрзалізниці.


Починаючи із 18 червня нове повноцінне харчування буде доступне пасажирам чотирьох поїздів: № 81 Київ – Ужгород, № 104 Київ – Маріуполь, № 7 Київ – Івано-Франківськ та № 749 Київ – Івано-Франківськ.

"Укрзалізниця" додала потягів на Одесу

«Упродовж декількох тижнів ми плануємо розширити тестову послугу ще на деякі поїзди. Розрахуватися можна як готівкою, так і карткою за допомогою терміналів. Уже в наступні декілька тижнів буде можливо замовити ланч-бокси при купівлі квитків. Ми подивимося, наскільки технологія буде прийнятною, чи сподобається послуга пасажирам, і потім визначимося щодо подальшого її запровадження», - зазначив Євген Кравцов.

За повідомленням прес-служба “Укрзалізниці”, uz.gov.ua.





На правах реклами