Ми у Facebook
24.06.2018, 18:01

Учні Рівненського обласного ліцею відсвяткували випускний [+Фото]

Учора, 23 червня, 2відбувся випуск у комунальному закладі «Школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Рівненський обласний ліцей» Рівненської обласної ради.
Про це повідомили з управління освіти і науки Рівненської ОДА.

Цього року документи про освіту отримали 119 ліцеїстів. П’ятеро випускників: Бучинська Марія, Булейко Софія, учениці 11-А класу, Середюк Анна, учениця 11-Б класу, Томаш Олена, учениця 11-Г класу, Шеремет Назарій, учень 11-Г класу закінчили навчання із Золотою медаллю; Ковалевська Наталія, Семенюк Вікторія, учениці 11-Г класу, Зайдель Вікторія, учениця 11-В класу – із Срібною медаллю.



Ліцеїстів привітав начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.



- Дорогі випускники! Дорогі в прямому і переносному значенні цього слова не тільки від того краму, який є сьогодні на вас, але і від тих знань, які ви отримали навчаючись у цьому прекрасному закладі. Сьогодні із цієї сцени звучало, що це найкращий у світі ліцей. Із повною відповідальністю підтверджую, що за об’єктивною статистикою це дійсно найкращий заклад нашої області із 636 освітніх закладів. Мені завжди надзвичайно приємно і комфортно перебувати у вашому закладі – серед майбутньої еліти нашої держави. Ми пишаємося вашими досягненнями. Хочу побажати щоб такі успіхи і результати супроводжували вас впродовж всього життя, – звернувся до випускників Григорій Таргонський.



- Ви сьогодні тут не просто випускники, ви сьогодні тут наші діти! Діти, чию зірку колись запалив Бог, чию свічку колись запалив ангел, і я хочу, щоб не гасли ні свічі, ні зорі вашого життя. Нехай вони пломеніють яскравістю, твердістю духу і величезною любов’ю, бо цей світ треба благословляти любов’ю, – зауважила директор Рівненського обласного ліцею Наталія Сосюк.

Ліцеїсти Карпяк Богдан та Грабар Анастасія привітали танцювальним подарунком випускників, а Пивоварчук Аполінарія виступила із художнім номером «Хто, як не ти».

Кращими випускниками-номінантами 2018 року стали:

«Кращий випускник року» – Булейко Софія, 11-А клас,

«Лицар наук» – Сірук Вадим, 11-В клас,

«Ліцеїст року» – Пивоварчук Аполінарія, 11-Г клас,

«Королева наук року» – Бучинська Марія, 11-А клас,

«Спортсмен року» – Романюк Ірина, 11-Б клас,

«Відкриття року» – Бєдункова Аліна, 11-Г клас,

«Талант року» – Пелешок Юлія та П’яний Олег, 11-Б клас,

«Активіст року» – «Зайдель Вікторія», 11-В клас.





На правах реклами