Ми у Facebook
07.09.2018, 16:01

Завтра ще один маршрут на Рівненщині стане дорожчим (+ФОТО)

фото з volyn24.com.

Черговий стрибок цін варто очікувати завтра, 8 вересня.
Повідомлення про те, що платити за проїзд доведеться більше, з’явилися у маршрутках, які їздять за здолбунівським напрямком. У повідомленні, зокрема, зазначається, що подорожчання проїзду спричинили наступні чинники: збільшення суми податків, значне подорожчання паливно-мастильних матеріалів, автошин і інших матеріалів.




Як ідеться в оголошенні від перевізників, пільг, скоріше за все, теж не буде:

“У зв’язку з відсутністю компенсацій за перевезення пільгових категорій громадян з боку Держави, також буде припинено здійснення перевезень пільгових категорій громадян до моменту укладення договору про компенсацію державою збитків від пільгових перевезень (з органами державної влади, органами місцевого самоврядування). За додатковою інформацією щодо відшкодування за пільгові перевезення рекомендуємо звертатися до місцевих та обласних рад, районних та державних адміністрацій”, - наголошується в оголошенні.

Те, що має подорожчати проїзд за здолбунівським напрямком підтвердив і начальник управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА Федір МИСЮРА. За його словами, ціна на квиток може вирости на два гривні.

Попри те, що проїзд стає дорожчим, рівень комфорту перевезень не стає вищим — сьогодні, 7 вересня, довелося чути скаргу від мешканки Рівненщини, яка їхала за здолбунівським напрямком. За словами жінки, маршрутка протікала й вода лилася їй за комір. А інформації про перевізника в салоні не було.

Також вдалося дізнатися, що відбулося подорожчання за гощанським напрямом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:


ФОТОФАКТ: на Рівненщині дорожчає проїзд

Чому на Рівненщині подорожчав проїзд





На правах реклами