Ми у Facebook
10.09.2018, 11:57

1 вересня 2018 року в Рівненському інституті Київського університету права НАН України відбулась посвята першокурсників в студенти

Урочистий захід відкрив ректор, професор, заслужений юрист України Юрій Ладиславович Бошицький. В своєму вітальному слові він зазначив, що Рівненський інститут Київського університету права НАН - це сучасний державний вищий навчальний заклад, що здійснює підготовку фахівців у галузі права та має потужний науковий та викладацький потенціал, це заклад, який постійно впроваджує новітні освітні технології.
Ректор розповів про нові досягнення інституту, зокрема, про участь студентів РІ КУП НАНУ в шостій Міжнародній літній школі "Право Європейського Союзу та європейська інтеграція південного Кавказу", що проходила в м.Батумі, а також анонсував проведення зимової школи правового спрямування на базі РІ КУП НАНУ із залученням провідних українських та зарубіжних науковців. Ректор окреслив ключові аспекти розвитку інституту на новий 2018-2019 навчальний рік.

Начальник управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Таргонський Григорій Миколайович, який також був присутній на святі, відзначив стабільність співпраці органів місцевого самоврядування з вузом, достойний рівень конференцій , що проводяться у стінах РІ КУП НАНУ та неабиякий вплив креативних іновацій в університеті на освітянську галузь області.



Яцюк Наталія Василівна - перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції в Рівненській області розповіла першокурсникам та їх батькам про високий рівень підготовки у РІ КУП НАНУ, який гарантує працевлаштування в закладах та установах, пов’язаних з юриспруденцією, а також зазначила, що наших випускників радо зустрічають по закінченню навчання в стінах Головного територіального управління юстиції в Рівненській області.

На свято завітали також Тарасевич Тетяна Юріївна – канд. юрид. наук, декан юридичного факультету Київського університету права; Рассомахіна Ольга Андріївна – к.ю.н. доцент кафедри галузевмх правових наук; Семаков Геннадій Семенович – професор кафедри кримінального права та процесу Київського університету права; Іванов В'ячеслав Миколайович - професор КУП; Короленко Олександр Миколайович - к.ю.н. доцент кафедри галузевих правових наук; Ярошевська Тетяна Юріївна – завідувач бібліотеки Київського університету права. Приймав гостей Якимчук Володимир Леонович - директор Рівненського інституту КУП НАН України.

Першокурсники урочисто виголосили «Клятву студента», якою запевнили, що будуть гідно нести звання Студента Київського університету права НАН України і докладуть всіх зусиль, щоб стати висококваліфікованими фахівцями, будуть вірними Україні та традиціям КУП НАНУ.

Вручення символічного студентського квитка першокурсникам представниками студентського парламенту Прилепи Назара та Линнік Анжеліки стало запорукою майбутнього успіху студентів.



Зворушливим моментом на святі було, без сумніву, благословення Секретаря Рівненської єпархії УПЦ КП протоієрей отця Сергія, який освятив першокурсників, викладачів інституту на добру науку та гарне навчання. Додав родзинки урочистій події і музичний виступ від студентки 3 курсу Юлії Якубовської.

Загалом, всі присутні бажали першокурсникам на студентському шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів, бути активними у громадському житті університету та досягти омріяної мети.





На правах реклами