Ми у Facebook
10.09.2018, 23:04

Як знайти видовищне і безпечне фаєр-шоу?

Вогняне шоу – це захоплююча розвага, яка може зробити ваше свято незабутнім. Але спогади повинні бути позитивними? Як добитися цього? Потрібно ретельно вибирати компанію, що надає такі послуги.
Дізнайтеся більше на сайті театру вогню та світла «Ortus» - https://ortus.show/. Ми розповімо, на що потрібно звертати увагу при виборі колективу.

Негативні сигнали


Варто насторожитися в таких випадках:

• Вартість запропонованої програми набагато нижча в порівнянні з аналогічними виступами інших колективів. Якісне шоу просто не може бути дешевим. Артисти повинні витрачати гроші на підготовку, костюми, реквізит, засоби безпеки, транспорт. Дешевизна означає, що колектив зекономив на чомусь важливому. Часто це стосується безпеки.
• Шоу погоджуються провести у будь-яких умовах. Сильний вітер, дощ, сніг, аномальна спека можуть ускладнити проведення шоу, зробити його менш видовищним та більш небезпечним. За поганих погодних умов професійні колективи рекомендують проведення світлодіодного чи неонового шоу в приміщенні. Також важлива наявність достатньо просторого майданчика – принаймні 5 на 5 м.
• Відсутність засобів захисту плитки, асфальту чи інших видів покриття. Непрофесійні колективи часто лишають після себе бруд і випалену траву. Через це може виникнути конфлікт з представниками ресторану, в якому проводиться свято. Оскільки замовником є ви, саме вам і доведеться вирішувати це питання.
• Відсутність докладної інформації. Замовник повинен отримати вичерпні відповіді на питання щодо костюмів та усього використовуваного реквізиту, засобів безпеки (на це ми радимо звернути першочергову увагу), сценарію, музичного супроводу, попередню діяльність. Дуже бажаною є наявність промо-відео тривалістю принаймні 6-7 хвилин. Позитивні відгуки клієнтів, фотографії з попередніх виступів також допомагають скласти враження про колектив.
• Неякісний реквізит. Для виступів потрібно використовувати очищений керосин. Кулі для реквізиту повинні бути виготовлені з кевлару чи кераміки.
Професіонали приїжджають на місце проведення свята заздалегідь, щоб оглянути його і вирішити, чи відповідає воно правилам безпеки. Якщо представники колективу цього не роблять, варто подумати, чи дійсно вони турбуються про безпеку присутніх.



Обов’язково обговоріть підготовку майданчика до виступу з представником театру вогню. Не забувайте про договір – він допомагає уникнути неприємних сюрпризів.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ