Ми у Facebook
08.11.2018, 09:20

Учасниці Євроліги гратимуть у Рівному

Перші домашні матчі в новому сезоні у Вищій лізі Чемпіонату України серед жінок проведе молодіжний склад БК “Рівне” ОСДЮШОР. Вже сьогодні, 6 листопада о 17:00 та у середу, 7 листопада о 12:00 у Спорткомплексі НУВГП рівнянки прийматимуть столичну команду НУБІП України.
Нагадаємо, що гравчині БК “Рівне” ОСДЮШОР Катерина Ящук, Вікторія Єфімова, Яна Катеринчик та Олександра Іванова та головний тренер команди Марина Максимчук буквально на днях повернулися з Білорусі, де в складі Збірної України Ю-16 взяли участь у першому турі юнацької Євроліги.

Тож вже в ці дні усі любителі баскетболу, які перебувають у Рівному зможуть на власні очі побачити гру учасниць Євроліги. Запрошуємо уболівальників прийти на ігри та підтримати наших юних дівчат.

Нагадаємо, що з цього року у Баскетбольний клуб “Рівне” у Чемпіонатах України представляють чотири команди. Окрім головних чоловічої та жіночої, які грають відповідно у Вищій та Суперлізі, виступають і молодіжні склади у жіночій Вищій лізі та Чоловічій першій лізі.

Юні рівнянки є дебютантками змагань такого рівня. Команда складається переважно з місцевих вихованок, школярок 2003 року народження. Зокрема, вісімнадцятирічна Анастасія Климчук наразі найстарша з тих, хто виходив на майданчик в складі нашої команди. А дев’ятнадцятирічна Світлана Боярчук є “абсолютним ветераном” у заявці команди на сезон. Наймолодша учасниця нашої команди – це Яна Созонюк, якій лише минулого місяця виповнилося чотирнадцять років.

Детальніше та відеотрансляцію можна переглянути на сайті БК Рівне





На правах реклами