Ми у Facebook
18.11.2018, 08:40

Чому водії рівненських маршруток завчасно з'їжджають з рейсів

Графік роботи маршрутних таксі у Рівному нестабільний, хоча є чіткий робочий час. Рівняни обурюються, що вранці та ввечері деяких маршруток годі дочекатися. Чому так - читайте далі.
Міські маршрутки не їдуть по маршрутах до обумовленого часу, а з'їжджають з маршрутів раніше, або ж зранечку не йдуть у перший рейс. Саме через це у рівнян виникає питання як дістатися з точки А в точку Б, умовно, у пізній час та рано вранці. Чому така проблема існує і як її вирішити з'ясусували у начальника управління транспорту Віталія Миронюка повідомляє інформаційний портал "ОГО":

- Так, ця проблема дійсно існує. Починаючи з жовтня місяця, за три тижні, вартість пального зросла з 26 гривень до 32-45 грн. У вранішні часи і пізно ввечері незначний пасажиропотік. Для того, щоб зробити оборотний рейс, наприклад, "Льонокомбінат-Аеропорт", потрібно чотири літри пального, це 138 гривень приблизно. В такий час маршутка може перевезти з однієї точки в другу 5-6 пасажирів. Невигідно. Правдами не правдами, відключаючи прилади jps-контролю, водії знаходять різні варіанти, щоб їх не засікли і вони цим користуються. Це факт незаперечний. Запровадивши хоча б часткову компенсацію за перевезення пільгових категорій громадян і підвищенням тарифу на перевезення пасажирів ми можемо врегулювати це питання, - зауважив Віталій Мілетійович.

Нагадаємо, що з 1 січня 2019 року у Рівному зросте вартість проїзду у маршрутках.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ