Ми у Facebook
27.11.2018, 15:20

Жінку судитимуть за смерть односельчанки

Фото з Інтернету

Жителька Березнівщини постане перед судом за смерть односельчанки.
Cлідчі Березнівського відділення поліції закінчили досудове розслідування та скерували до суду матеріали кримінального провадження відносно 56-річної жительки селища Соснове. За завдане ножове поранення односельчанці, яке призвело до смерті, обвинуваченій загрожує до десяти років за ґратами.

Першого жовтня цьогоріч 46-річна жителька Соснового прийшла в гості до своєї 56-річної знайомої. Співмешканець господині закінчив із ними застілля раніше, а жінки випивали далі. Сварка виникла через ревнощі, почалася шарпанина, в результаті якої господиня завдала удар кухонним ножем у стегно своїй гості. На цьому конфлікт вичерпався і обоє пішли спати. Однак уранці чоловік виявив 46-річну гостю без ознак життя і викликав поліцію.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть жінки наступила внаслідок масивної крововтрати, зовнішньої кровотечі у результаті ножового колото-різаного поранення стегнової вени.

У рамках розпочатого досудового розслідування за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілій, 56-річній жительці Соснового повідомили про підозру, а суд обрав їй запобіжний захід у виді тримання під вартою.

За процесуального керівництва із місцевої прокуратурою матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скеровані до суду. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі. - повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області










На правах реклами