Рік у Рівному почнеться з подорожчання проїзду
Так само, до речі, зростання проїзду цього року не зробило маршрутки комфортнішими, адже мова, на переконання перевізників, іде про виживання їхньої справи, а не про комфорт пасажирів.
Як зазначає Валентин ДЕМЧУК, президент громадської організації “Союз перевізників України", причина подорожчання проїзду – така ж, як і в попередні роки – зростання ціни на основні складові проїзду – пальне та запчастини.
Для школярів на період навчання діятимуть пільги – проїзд за півціни.
Про підняття ціни рівняни пліткували ще кілька місяців тому. Проте, тоді ця чутка не знайшла свого підтвердження.
В 2018 році проїзд у Рівному дорожчав з початком квітня. Рішення про це так само ухвалили на засіданні Рівненського міськвиконкому.
Нагадаємо, що нещодавно подорожчав проїзд на приміських та міжміських маршрутах. На деяких маршрутах проїзд став дорожчим на кілька гривень.
До речі, це не єдине підняття ціни на проїзд починаючи з 2019 року. Підняти ціни на квитки планує і "Укрзалізниця".

2019 рік, подорожчання, проїзд у маршрутках, міські маршрутки, проїзд, споживач
Готуємо шакшуку на сніданок: простий рецепт для всієї сімʼї

Якщо вам набридла класична яєшня на сніданок, пропонуємо урізноманітнити її арабським варіантом — приготуйте шакшуку.
переглядів: 5
Напруження та фінанси: детальний астропрогноз на неділю

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на сьогодні.
переглядів: 22
Що святкують 6 липня: традиції та прикмети

У цей день православні молитовно звертаються до святого Сисоя — покровителя хліборобів.
переглядів: 59
Як вивести плями від фруктів з одягу: дієві поради для господинь

Фруктові плями на улюбленому одязі — справжнє випробування для кожної господині. Вишня, чорниця, полуниця, виноград чи гранат залишають яскраві сліди, які глибоко вбираються у тканину.
переглядів: 187
Як приготувати літній десерт: швидкий рецепт, що освіжає

У літню спеку хочеться чогось легкого, прохолодного та смачного. Ідеальним варіантом для такого випадку є освіжаючий десерт, який не потребує багато часу на приготування і не перевантажує організм.
переглядів: 252