Ми у Facebook
23.01.2019, 10:00

У Рівне повертається кіношкола

Знову можна навчитися мистецтва кіно.
Цього року у місті запланований початок занять у кіношколі:

У кінці минулого року ГО "Інша освіта" проводила заняття для менеджерів культури. Усі хто приймав участь мали змогу подати свої проекти на отримання гранту від від програми Culture Bridges, що фінансується Європейським Союзом в межах впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, що здійснюється Британською Радою в Україні у партнерстві з EUNIC. За результатами конкурсу поданий проект "КІНОШКОЛА У РІВНОМУ. ЗЙОМКА ВЕБСЕРІАЛУ" отримав високу оцінку та буде профінансований. Перший сезон проекту КІНОШКОЛА У РІВНОМУ проходив у 2017 році. Він отримав фінансування завдяки перемозі у проекті "Рівне - місто унікальних подій". Якщо у два роки тому більшість майстер-класів бути теоретичними, то у цьому році в рамках кіношколи планується відзняти першу пілотну серії вебсеріалу.

Подробиці про усе що відбуватиметься у кіношколі можна буде вже зовсім скоро знайти на сторінці https://www.facebook.com/filmrivne
, - говорить директор Рівненського міжнародного кінофестивалю "Місто Мрії", організатор Кіношколи у Рівному, член Української кіноакадемії Віктор БУЛИГА.

Нагадаємо, що перші заняття у кіношколі в Рівному відбулося в квітні 2017 року.

Проект КІНОШКОЛА У РІВНОМУ (другий сезон) реалізується за підтримки програми Culture Bridges, що фінансується Європейським Союзом та здійснюється Британською Радою в Україні у партнерстві з EUNIC — Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу.





На правах реклами