Ми у Facebook
26.01.2019, 17:40

Мін'юст передав військовим та поліцейським конфісковані авто на єврономерах (+ВІДЕО)

фото з 5.ua.

Вартість переданого транспорту, як повідомили у міністерстві, – понад 20 млн грн
Легковики та вантажівку для потреб військових і поліції передало Міністерство юстиції. Це конфіскована техніка, яку не продали під час електронних торгів.

Вона вартує, як повідомили у Міністерстві юстиції України, – понад 20 млн грн. Передали п'ять легкових автомобілів і одну вантажівку. Легковики – на європейській реєстрації. Однак за їхнє розмитнення платити не доведеться. Адже законодавство дозволяє військовим реєструвати "євробляхи" без сплати мит. І хоч усі автівки не нові, однак, як переконують армійці та поліцейські, – дуже необхідні для них.



Відео належить 5 каналу.

"Такі передачі відбуваються постійно. Можу сказати, що лише за 2018 рік до наших військових, що перебувають на сході, захищають нашу країну, було передано більш як 80 авто", – зазначив генеральний директор ДП "Сетам" Віктор Вишньов.

Заступник командира військової частини Андрій Сацюк уточнив: "Це для перевезення особового складу. Бо в нашої частини немає легкового транспорту. Економніше перевозити людей не на "Уралах", а на легковому транспорті".

Про це повідомляє 5 канал.





На правах реклами