Ми у Facebook
12.02.2019, 16:10

Різанина в білоруській школі: школяр напав з ножем на вчительку та учнів

Родичам загиблих вчительки і 11-класника виплатили по 10 200 білоруських рублів, сім'ям поранених підлітків - по 5 100 білоруських рублів.
Нагадаємо, вранці 11 лютого учень 10-го класу СШ № 2 в Шпальтах, що в Білорусії, напав з ножем на вчительку і школярів. В результаті нападу загинули педагог і старшокласник.

Нападник прийшов в школу близько 7.40, поставив портфель і вийшов з кабінету. Потім повернувся і напав на вчительку історії, яка повинна була вести перший урок. За педагога спробували заступитися два однокласника - 15 і 16 років. Вчителька загинула, хлопчики отримали поранення. Після цього підозрюваний вибіг з класу і зайшов до сусіднього кабінету, де напав на учня 11-го класу, який в результаті нападу загинув.
Підозрюваний у нападі школяр втік, його затримали через дві години співробітники міліції та ОМОНу.

Фото надано TUT.BY місцевими жителями<br />
<br />
Фото надано TUT.BY місцевими жителями



З дітьми зі школи працюють психологи і медпрацівники. Столбцовський райвиконком допомагає в організації та оплаті похорону загиблих. Похорони повинні відбутися завтра, 13 лютого. Крім цього, в «Беларусбанк» відкриті спеціальні рахунки на імена родичів постраждалих, куди кожен може перерахувати матеріальну допомогу.Через події в місті скасовані всі розважальні заходи.

За матеріалами news.tut.by





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ