Ми у Facebook
26.02.2019, 14:00

На Волині знайшли водія, причетного до смертельної ДТП на Рівненщині

Смертельна ДТП сталася в селі Михайлівка 24 лютого. Поліцейським вдалося встановити автомобіль та водія, причетного до ДТП.
На місці дорожньо-транспортної пригоді слідчі виявили уламки автомобіля «BMW» сірого кольору. У двох районах області було введено оперативний «план-перехоплення». Поліцейські відпрацьовували усі СТО, гаражні кооперативи, лісосмуги та стоянки транспортних засобів.





У результаті проведених заходів оперативники управління карного розшуку встановили авто «BMW Х5», що того дня перебувало в межах Острозького району, та особу, яка користувалася позашляховиком. Ним виявився 29-річний житель Волинської області. Однак за місцем проживання він був відсутній.

Смертельна ДТП на Рівненщині: очевидці витягали людину з палаючого авто (+ФОТО)

Уже вчора, 25 лютого, чоловік особисто прибув до Головного управління Нацполіції Рівненської області і вказав на свою причетність до події. Він пояснив, що того вечора, рухаючись у напрямку Рівного, не помітив пішохода.

Смертельна ДТП у Грушвиці: троє загинуло, дитина травмувалась(+ФОТО)

Правоохоронці розшукали також і автомобіль «BMW Х5», який зберігався у гаражному приміщенні в одному із сіл Любомильського району на Волині. Наразі поліцейські готують клопотання про проведення усіх необхідних експертиз, а також слідчого експерименту.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ