Ми у Facebook
27.02.2019, 08:40

Афіша: БК “Рівне” зіграє ще два матчі

Чоловіча команда Баскетбольного клубу “Рівне” вже цими вихідними зіграє чергові два поєдинки у Вищій лізі Чемпіонату України.
Незважаючи на те, що номінальними господарями цих поєдинків будуть дніпряни з “Інваспорт-ДОС ДЮСШ”, обидві гри пройдуть в рівненській ДЮСШ-4.

У суботу 2 березня команди розпочнуть о 17:00, а в неділю, 3 березня вийдуть на паркет об 11:00. Запрошуємо уболівальників прийти та підтримати команду і насолодитися баскетболом.

Відзначимо, що для дніпровської команди проведення домашніх ігор на виїзді – це не унікальний випадок. Через певні суб’єктивні та об’єктивні причини баскетболісти “Інваспорт-ДОС ДЮСШ” завжди пропонують суперникам відіграти свої домашні ігри на їх паркеті, тож у рідному Дніпрі команда виступає дуже і дуже рідко. До слова, аналогічна ситуація була і минулого сезону, коли всі чотири поєдинки між БК “Рівне” та “Інваспорт-ДОС ДЮСШ” відбулися у нашому місті.



Нагадаємо, що команда “Інваспорт-ДОС ДЮСШ” складена із спортсменів з особливими потребами, з вадами слуху. Фактично це є збірна України, яка виступає на різноманітних змаганнях серед спортсменів з цими вадами.

БК “Рівне” та “Інваспорт-ДОС ДЮСШ” вже двічі грали між собою в цьому сезоні. 8 та 9 грудня рівняни на власному паркеті здобули дві перемоги, в першій грі 72:50, а в повторній 83:50.

“Інваспорт-ДОС ДЮСШ” наразі в аутсайдерах турнірної таблиці вищої ліги. Лише три перемоги при 25 поразках. Цікаво, що дніпряни зуміли двічі обіграти “Черкаські Мавпи-2”, команду, з якою рівняни здобули дві дуже важких перемоги в останніх іграх. Ще одного разу у “Інваспорт-ДОС ДЮСШ” вдалося здобути перемогу над “Київ-Баскет-2”.

Тож, запрошуємо усіх уболівальників прийти та підтримати команду та насолодитися баскетбольним видовищем. Традиційно для наших прихильників з інших міст та країн, традиційно пропонуємо підтримати команду у відеотрансляції поєдинків.

МИ Є РІВНЕ
‼️УСІ НА БАСКЕТБОЛ‼️

Чемпіонат України. Чоловіки. Вища ліга
“Інваспорт-ДОС ДЮСШ” – Баскетбольний клуб “Рівне”
Інваспорт-ДОС ДЮСШ – БК "Рівне"
2 березня (субота)
Спорткомплекс Дюсш
17:00
https://youtu.be/_0QQKhU3xhA

Чемпіонат України. Чоловіки. Вища ліга🇺🇦
“Інваспорт-ДОС ДЮСШ” – Баскетбольний клуб “Рівне”
Інваспорт-ДОС ДЮСШ – БК “Рівне”
3 березня (неділя)
Спорткомплекс Дюсш №4
11:00
https://youtu.be/5jytgY107qM

На першому етапі змагань Вищої ліги Чемпіонату України, у чоловічої команди БК “Рівне” залишилось відіграти чотири матчі, і всі вони будуть домашніми. Окрім “Інваспорт-ДОС ДЮСШ”, 16 та 17 березня до Рівного завітає головний та єдиний конкурент в боротьбі за перше місце – це БК “Тернопіль-ТНЕУ”.

Чоловіча команда Баскетбольного клубу “Рівне” веде відчайдушну боротьбу з БК “Тернопіль-ТНЕУ” за перше місце в турнірній таблиці “Групи 2”, Вищої ліги Чемпіонату України. В обох суперників зараз рівний показник 25 перемог при трьох поразках. Обидві команди вже забезпечили собі місця на другому етапі чемпіонату, де проведуть ще по 8 ігор вдома та на виїзді із суперниками з іншої групи.





На правах реклами