Ми у Facebook
05.03.2019, 16:05

Як підібрати сережки в залежності від форми обличчя?

Сережки – чудовий спосіб оживити обличчя, виглядати стильно у будь-якому віці та підкреслити гарний смак. Але будьте обережними, вибираючи ті ювелірні вироби, які зараз в моді. Те, що носять інші жінки, не обов’язково пасує і вам.
Є багато речей, які потрібно враховувати, вибираючи золоті прикраси. Одна з них - форма обличчя. Прикраси у вухах можуть зробити обличчя більш широким, вузьким чи видовженим. Ви знайдете безліч варіантів сережок на будь-який смак у каталозі магазину «Ювелірна карта». Це чудова можливість зробити приємний подарунок собі чи іншій людині. А тепер повернімося до індивідуального підбору сережок.

Перевернутий трикутник


Широкий лоб і вузьке загострене підборіддя. Щоб збалансувати обличчя у формі перевернутого трикутника, виберіть сережки, які не підкреслюють широкий лоб. Вони повинні створювати ілюзію ширини на лінії щелеп. «Краплини» чи підвіски добре спрацюють в цьому випадку.

Овал


Обличчя за формою нагадує яйце – широкі щоки, вузький лоб та підборіддя. Ви можете носити практично будь-які сережки. Зверніть увагу на цвяшки чи трикутні підвіски.

Круг


Обличчя широке на вилицях і практично не звужується до підборіддя. «Краплини» видовжать ваше обличчя і зроблять його більш гармонійним. Бажано уникати великих круглих прикрас, особливо обручів. Вони ще більше підкреслюють округлості.

Серце


Якщо лоб ширший за ваші щоки, а нижня половина обличчя звужується подібно сердечку, потрібно трохи розширити загострене підборіддя. «Краплинки» чи підвіски добре підходять для цього. Сережки повинні бути ширшими в нижній частині, а доверху звужуватися. Завдяки цьому нижня частина обличчя візуально розширюється.

Вузький видовжений овал


Якщо у вас довге тонке обличчя, вибирайте сережки, які дозволяють зробити його ширшим. Це об’ємні цвяшки, підвіски, обручі середнього та великого розміру. Круглі прикраси завжди роблять обличчя повнішим.

Квадрат


Ширина лобу та лінії щелепи майже однакові. Обличчя виглядає доволі жорстко. Потрібно трохи його пом’якшити. Для цього зверніть увагу на сережки середнього розміру та видовженої форми. Бажано віддавати перевагу виробам з закругленими краями. Овальні прикраси добре пом’якшують риси обличчя. Круглі невеликі сережки теж добре працюють. Тримайтеся подалі від квадратних «цвяшків» чи будь-яких інших виробів з прямими кутами. Вони лише посилюватимуть «квадратність» обличчя.

Інші рекомендації


Бажано звертати увагу і на структуру кісток. Якщо вони дрібні та тонкі, прикраси теж повинні бути такими. Чим масивніші кістки, тим більшими та об’ємнішими мають бути ювелірні вироби. Але при цьому потрібно дотримуватися і наведених вище рекомендацій стосовно форми обличчя.

Чим консервативнішими є дрес-код вашої компанії, тим стриманішими повинні бути прикраси. Вибирайте традиційні ювелірні вироби з золота. Уникайте великих сережок, особливо якщо працюєте в таких напрямках, як фінанси чи юриспруденція. Поза роботою можна розслабитися і підкреслити свою індивідуальність.





На правах реклами