Ми у Facebook
24.03.2019, 15:40

Кому потрібно подавати заяву на перерахунок коштів за електрику(+ШАБЛОН ЗАЯВИ)

Будьте уважними при сплаті рахунків за електричну енергію.
Мешканці області продовжують здійснювати оплату на рахунки ПрАТ «Рівнеобленерго», хоча з 1 січня 2019 року функцію постачальника універсальної послуги виконує ТОВ «РОЕК».

І саме на розрахункові рахунки РОЕК побутовим споживачам Рівненської області необхідно здійснювати оплату послуг. Нові реквізити, за якими варто здійснювати розрахунок, вказані у квитанціях від ТОВ «РОЕК», які споживачі у березні отримали вже вдруге.

"Рівнеобленерго" відповідає на "гарячі" питання споживачів

Між тим, станом на 15 березня 2018 року «Рівнеобленерго» перерахувало на рахунки електропостачальника надлишково сплачені кошти вже 28 тисяч споживачів. Втім, заяви про перерахунок продовжують надходити, як і кошти на рахунки «Рівнеобленерго», а не «РОЕК».

- У випадку, якщо Ви здійснили оплату за послуги електропостачання на розрахунковий рахунок ПрАТ «Рівнеобленерго», а не ТОВ «РОЕК» у лютому та березні 2019 року і у Вас відсутній борг перед ПрАТ «Рівнеобленерго», Вам не потрібно звертатися з письмовою заявою для перерахунку коштів – вони будуть переведені без участі споживача. З письмовою заявою на перерахунок надлишкових коштів необхідно звертатися тим, хто мав переплату станом на 1 січня 2019 року або вона утворилася після платежу, здійсненого на рахунок ПрАТ «Рівнеобленерго» у січні! Саме для таких споживачів і були надруковані заяви на перерахунок коштів на квитанціях, які споживачі отримали у березні 2019 року, - повідомляє "Рівнеобленерго".

Шаблон заяви:



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Переплата у квитанціях за електрику: що робити споживачам?






На правах реклами