Ми у Facebook
09.04.2019, 16:10

«Рівнегаз» підтвердив якість газу, який постачає рівнянам

«Рівнегаз» прйняв виклик, і взяв участь в акції від Супергазу. На одній з найбільших ГРП Рівного було взято забір газу і рівняни вже можуть дізнатися на скільки якісним паливом забезпечені їхні оселі.
Нагадаємо, сьогодні, 9 квітня, у Рівному робили забір газу на ГРП №28, що знаходиться у мікрорайоні Північний. Колбу з відібраним зразком відправили на дослідження у лабораторію. По обіді стали відомі результати, ПАТ «Рівнегаз» оприлюднили відповідні документи.

Висновки лабораторії щодо якості газу позитивні. Рівнян не обманюють, адже калорійність газу відповідає усім нормам, навіть із перевищенням у частині калорійності газу.

- За результатами, які ми отримали сьогодні, ми можемо сказати, що якість газу повністю задовольняє вимоги наших нормативних документів. Калорійність газу становить 8214 ккал/м³ при нормі 7000 ккал/м³, тобто на 8% вища від мінімально допустимої межі. Щодо інших компонентів, то можу сказати, що досить великий вміст етану, пропану, разом порядку 6% і відносно понижений вміст метану – 90%. Внаслідок цього ми маємо надлишкову калорійність. По решті параметрів ми вкладаємось повністю в існуючі норми, - розтлумачив результати лабораторного дослідження головний метролог ПАТ «Рівнегаз» Олексій Степанович Тарасюта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Споживачі "Рівнегазу" тепер можуть платити за газ через інтернет





На правах реклами