Ми у Facebook
15.04.2019, 13:20

Афіша: у Рівному будуть змагатись бодібілдери

Кубок України з бодібілдингу у Рівному збере більше 300 атлетів.
20-21 квітня у рівному відбудеться спортивна подія Всеукраїнського масштабу - Кубок України з бодібілдингу та фітнесу. Змагання з цього виду спорту такого рівня наше місто прийматиме вперше.

Всього на сцені міського будинку культури впродовж двох днів буде змагатися більше 300 кращих атлетів України. Рівненщину представлятимуть 10 спортсменів із обласного центру, Костополя та Сарн. Варто зазначити, що одна із учасниць працює у патрульній поліції. Це доводить, що фітнес та бодібілдинг цікавий багатьом в різних сферах.



Важливо, що відточуватиме на змаганнях свою майстерність і збірна України, яка вже на початку травня буде боротися за медалі Чемпіонату Європи. Тож, у любителів спорту у Рівному буде можливість побачити дійсно кращих з кращих.

- Надзвичайно відповідальна подія для нас, як організаторів і для всіх спортсменів-учасників. Особливо цікаво буде тим, хто відвідує спортзали в нашій області. Виступи кращих в цьому спорті є надзвичайною мотивацією. Плюс, змагання такого рівня- це завжди яскраве незабутнє шоу. Це дуже нелегкий вид спорту, який вимагає просто неймовірної сили волі,наполегливості,грації, мотивації, немалих фінансових затрат. Бодібілдинг спорт демократичний, категорії є від лайтових до екстримальних щодо мязевої маси, багато жіночих категарій які дуже зацікавлять шанувальників краси, тому запрошую рівнян на змагання! Буде цікаво, - прокоментував президент обласної федерації бодібілдингу Валерій Ніколайчук.






На правах реклами