Ми у Facebook
23.04.2019, 16:40

В Україні обрали голову податкової служби

зображення з facebook.com/minfin.gov.ua

23 квітня відбувся заключний етап конкурсного відбору на очільника ДПС, який проводила Комісія вищого корпусу державної служби.
Трійка фіналістів у прямому ефірі представили членам комісії свою програму розвитку Служби у вигляді презентаціі, а потім протягом години відповідала на запитання представників бізнесу, народних депутатів, експертів та членів Комісіі, демонструючи фахові знання, лідерські якості, організаційні навички та стресостійкість.

Сергій Верланов отримав сумарно 16,45 балів, Сергій Петухов – 13,54 бала, Дмитро Олексієнко не набрав балів, достатніх для рейтингового оцінювання.

За результатами оцінювання кандидатів Комісія рекомендувала Кабінету Міністрів України призначити Сергія Верланова Головою Державноі податковоі служби.

За повідомленням прес-служби Міністерство фінансів України.

Сергій Верланов, фото з epravda.com.ua
Сергій Верланов, фото з epravda.com.ua


Біографічна довідка.


Верланов Сергій Олексійович

Львівський національнийуніверситет імені Івана Франка
освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр права

Кандидат юридичних наук, теорія та історія держави і права
Біографічна довідка

З 2000 до 2006 р. працював юрисконсультом низки приватних підприємств Львівської області.

З 2006 до 2008 р. - адвокат у Львівській обласній колегії адвокатів.

З 2008 до 2009 р. - юрист 2 категорії відділу податкових та юридичних послуг, ТОВ «ПрайсуотерсхаусКуперс».

З 2009 до 2010 р. - юрист 3 категорії відділу податкових та юридичних послуг Львівської філії, ТОВ «ПрайсуотерсхаусКуперс».

З 2009 до 2011р. працював юристом в відділі податкових та юридичних послуг Львівської філії ТОВ«Прайсу отерсхаус Куперс».

З 2011 до 2014 р. - старший юрист у відділу податкових та юридичних послуг ТОВ «ПРАЙСУОТЕРСХА УСКУПЕРС ЛІГАЛ».

З січня 2015 до червня 2015 р. адвокат юридичного відділу, АО «ПРАЙСУОТЕРСХА УСКУПЕРС ЛІГАЛ».

З 2015 і до тепер - Співголова правового комітету Американської Торгової Палати в Україні (АтСНат);

У 2015 р. працював у всеукраїнській громадській організації «Асоціація правників України», комітети з податкового права, митного права, конституційного права, адміністративного права і права людини, процесуального права, кримінального та кримінально-процесуального права.

Сергій Верланов володіє більш ніж 14 - річним досвідом у консультуванні з оподаткування та судових спорах, пов ’язаних з питаннями оподаткування. Він також має значну експертизу в проектах державного сектора.

Консультував з податкових питань у ході структурування міжнародних трансакцій, проведення податкових аудитів, приватних та публічних розміщень, внутрішньо корпоративних платежів, розподілу дивідендів та інших проектів.

Пан Верланов є адвокатом з 2005 року та володіє більш ніж 10-річним досвідом представлення інтересів клієнтів в податкових спорах, а також в кримінальних процесах, пов'язаних зі звинуваченнями в порушенні податкового законодавства. Сергій успішно представляє інтереси клієнтів - фізичних осіб, у тому числі топ-менеджерів нерезидентів в кримінальних процесах, пов'язаних з питаннями дотримання податкового законодавства в судах всіх рівнів.

Джерело біографічної довідки: https://grd.gov.ua/about/member/biography/verlanov





На правах реклами