Ми у Facebook
04.05.2019, 09:00

Рівне: як у Провідну неділю доїхати до кладовищ

У поминальні дні 4 – 5 травня курсуватимуть додаткові маршрутки і тролейбуси.
Згідно з розпорядженням міського голови Рівного “Про організацію Поминальної неділі у місті Рівному”, 4 та 5 травня буде обмежено проїзд автомобільного транспорту, крім громадського, на кладовище “Нове” від розвилки вулиць Малорівненської - Енергетиків, у період з 06:00 до 15:00.

Крім того, до кладовища “Нове” буде курсувати 170 маршрутних таксі та три тролейбуси. Усі транспортні засоби, які курсуватимуть на кладовище, будуть мати розміщений на лобовому склі тимчасовий дозвіл для проїзду. Інші маршрутні таксі їздитимуть за звичним маршрутом, щоб рівняни мали можливість доїхати до басівкутського, золотіївського і тиннівського кладовищ, йдеться у розпорядженні міського голови.

Як пояснив начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк у коментарі “7 днів”, зміни до схем руху міського громадського транспорту на Провідну неділю розробили заздалегідь, адже, незважаючи на погоду, щороку в цей день тільки на кладовище “Нове” відвідує не менше ніж 85 тисяч людей. Тож половина маршруток буде їздити на кладовище з Ювілейного, а інша – з Льонокомбінату. Так буде й по інших маршрутах. “Крім того, окремі маршрутки лише частково змінять схему руху. Наприклад, 34-та буде їхати з Ювілейного до кладовища “Нове”. А окремі автобуси, як-от 38-го маршруту, їздитимуть за звичним шляхом”, - розповів Віталій Миронюк.

До речі, цього року в напрямку кладовища "Нове" 4 - 5 травня вперше пустять три тролейбуси - вони розвертатимуться на Малорівненській. Раніше тут можливості для розвороту великогабаритного транспорту не було. "Цього року, сподіваємося, патрульна поліція допоможе нам вирішити цю проблему, встановивши пост на розвилці Малорівненської – Енергетиків, щоб перекрити рух легкового транспорту до кладовища. Якщо цього не зробити, буде повний хаос", зазначив начальник міського управління транспорту.

Довідка Рівного: Як дістатися до кладовища Нове + КАРТА

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ