Ми у Facebook
20.05.2019, 15:21

У рівненському СІЗО - бунт?!

фото з rv.suspilne.media

Стали відомі деталі від Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації.
Речник відомства Ярослав Демків переконує, що інцидент у слідчому ізоляторі, який знаходиться на вулиці Дворецьккій у Рівному. Він розповів, що вчора, 19 травня, близько 16:55, один із ув’язнених, що довго знаходиться у слідчому ізоляторі й раніше неодноразово засуджений та відбував покарання в місцях позбавлення волі, під час його конвоювання з медчастини в камеру висловив молодшому інспектору вимогу, щоб його перевели в прогулянковий дворик іншого режимного корпусу. Йому відмовили і супроводили в камеру.

За годину молодий чоловік почав висловлювати своє незадоволення якістю наданої меддопомоги, почав стукати в двері і підбурювати інших до неправомірної поведінки. Частина ув’язнених підтримали його, стали стукати в двері камер, вибили кватирки для прийому їжі, і викидали в ці квартирки різні підпалені предмети.

У 18:50 з ними провели роз’яснювальну роботу й чоловіки заспокоїлися.

"Наразі ситуація у СІЗО контрольована і стабільна, про подію повідомлено прокуратуру, поліцію, працюють там перевірки від цих органів та нашого управління, за результатами якої ми зможемо повідомити справжні причини події, що мала місце. Якщо є питання по медзабезпеченню, то, звичайно, ми їх врегулюємо. Такі випадки, слава Богу, не часті, але трапляються. Це вважається надзвичайна подія", – зазначив Мирослав Демків.

Про це повідомляє Суспільне Рівне, rv.suspilne.media.

Нагадаємо, у Рівному псевдосоцпрацівники обікрали пенсіонерку, а 17-річний водій збив чоловіка





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ