Ми у Facebook
13.06.2019, 09:57

Вибираємо дитяче взуття в Рівне - 7 корисних порад

Пропонуємо вам 7 практичних порад, як вибрати взуття дитині.
В кінці статті буде перелік магазинів, де можна придбати дитяче взуття в Рівне.

Покупка взуття для дитини - це відповідальне завдання для кожного з батьків. Важливо вміти знайти якісний товар від надійного виробника. Купити дитяче взуття онлайн можно в інтернет-магазині teremok.com.ua, що дозволяє заощадити час на походах в магазин. При придбанні товару важливо враховувати деякі фактори.

Поради щодо вибору дитячого взуття


Правильне дитяче взуття повинне бути зручним для дитини і не створювати дискомфорту. Тому при виборі варто враховувати наступні параметри:

1) Підошва. Головна вимога - вона не повинна бути слизькою. Це необхідно для того, щоб дитина не послизнувся і не отримав травму. Підошва повинна згинатися ближче до пальців і бути твердою посередині. Таким чином дитині буде комфортно у взутті.

2) Шкарпеткова частина. Вона повинна бути не тільки високою, але і широкою. Це необхідно для вільного руху ніг і легкості при ходьбі. Зверніть увагу на те, що вузька взуття деформує стопу і погіршує кровообіг.

3) Внутрішнє оздоблення. Ця частина взуття обов'язково повинна бути виконана з м'якого матеріалу. Також на обробці не повинно бути ніяких швів, інакше можна зіткнутися з натиранням і появою мозолів.

4) Гігроскопічні властивості. Звертайте увагу на взуття з водонепроникною мембраною. Цей елемент дозволяє ногам «дихати».

5) Зовнішня частина. Вона повинна бути водостійкою. Найкраще вибирати взуття з шкіряних або текстильних матеріалів, таких як льон, драп, фетр, повсть і т. П. Вони відрізняються м'якістю і довго зберігають тепло. Таке взуття відмінно підходить для прогулянок в будь-яку погоду, що особливо важливо для мам малюків.

6) Задник. Найкраще, щоб він був високим (від 7 см). Таки чином задник буде закривати щиколотку, що забезпечить надійну фіксацію стопи і комфортне переміщення. Моделі з відкритою п'ятою підходять тільки для пляжу, так як при постійному використані вони можуть нашкодити.

7) Устілка. Звертайте увагу на взуття, в якому устілка плавно прилягає до ноги. Також вона повинна вбирати вологу і підтримувати ногу при ходьбі.Купівля якісного і правильного взуття - це гарантія комфорту і безпеки дитини, так вона впливає на формування постави і зберігає здоров'я хребта.

Де купити дитяче взуття в Рівне?


Перелік роздрібних магазинів дитячого взуття в місті Рівне

- Магазин "П'яточка" вулиця Замкова 10-В

- Ортопедичне взуття, вулиця Київська 46

- Zdorova stopa, вулиця Київська 16





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ