Ми у Facebook
21.06.2019, 16:32

Чиновники - теж люди, - нестандартне вітання від Олексія Муляренка

Напередодні Дня державної служби Олексій Муляренко привітав колектив Рівненської обласної державної адміністрації з професійним святом.
Його вітання дійсно особливе - чому?! Читайте!
Олексій Віталійович відмовився від банальних вітань, а зауважив, що ніколи не любив слова "чиновник" і зсередини знає, яка непроста праця державного службовця та всієї команди, яка працює на результат.

- Коли мене в інтерв’ю якось запитали ким я себе вважаю - політик, чиновник чи бізнесмен, я категорично попросив не називати мене чиновником)

Цьому слову ніби бракує сенсу, ніби бракує душі. Але повірте мені - люди, які працюють на державній службі, це чудові люди з емоціями, з талантами, з ініціативами, з домашніми клопотами...

Сьогодні я разом з своїми заступниками привітали найкращий колектив Рівненська обласна державна адміністрація напередодні Дня державної служби.

Я знаю, це тяжка праця, недооцінена іншими, не проста, не завжди раціональна через непотрібну бюрократію. А коли намагаєшся вчинити з розумом, до толку то є ризик порушити правила. Тому я і йду в Раду, щоб міняти ці правила на нові та ефективні!!!

А усім колегам бажаю працювати в задоволення, чути від людей подяку і пам’ятати про честь #державотворця,- зауважив Олексій Муляренко.







На правах реклами