Ми у Facebook
09.07.2019, 07:53

Щоб не платити аліменти, платив хабар

Фото з Інтернету

На Рівненщині викрили державного виконавця, коли той отримував хабар.
Факт вимагання та одержання неправомірної вигоди одним із державних виконавців області задокументували працівники прокуратури Рівненської області в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, спільно із співробітниками Управління захисту економіки в Рівненській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Установили, що службова особа одного із відділів ДВС області вимагала та отримала від місцевого жителя 150 доларів США за прийняття рішення про скасування заборони виїзду за кордон двох громадян, які мали заборгованість зі сплати аліментів.

Четвертого липня після передачі вказаної суми хабаря, а саме – 150 доларів США, державного виконавця викрили, а гроші – вилучили.

Зараз вирішують питання про повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 368 КК України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ Головного управління Національної поліції в Рівненській області. - повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

Читайте також - На Рівненщині буде суд через самогонку





На правах реклами