Робота: які вакансії є на Рівненщині
Також є вільна вакансія вантажника - комплектувальника. Робочий графік з 9.00 до 18.00. Або нічна зміна. Зарплатня 14000 грн.
Є робота для паркувальника-сторожа. Робочий графік 1/4 дні. Заробітна плата 3800 грн.
Потрібен сторож на автозаправку. Графік роботи 1/3 дні. Зарплатню обіцяють у розмірі 5300 грн.
Детальніше дивіться у розділі ОГОЛОШЕННЯ.

робота у Рівному, вакансії, вільні вакансії, нові вакансії, робота
У поїзді Ковель — Київ, що проходить через Рівне, з'являться жіночі купе

З 25 липня 2025 року "Укрзалізниця" розширює перелік поїздів, у яких доступна послуга жіночих купе. Ця опція безпеки та комфорту тепер стане доступною і для пасажирок поїзда №98/97 Ковель — Київ, який є важливим маршрутом для жителів Рівненщини.
переглядів: 122
Розклад маршрутки Рівне – Тучин – Микулин: час, зупинки, вартість

Пасажири можуть скористатися маршрутками з Рівного до Тучина та Микулина, які щодня вирушають з Приміської автостанції біля залізничного вокзалу. Посадка — 1а платформа.
переглядів: 161
9 липня частина Острога залишиться без газу: повний список вулиць

В середу, 9 липня 2025 року, частина міста Острог залишиться без газопостачання. Відключення газу відбудеться з 09:00 до 17:00 у зв'язку з проведенням ремонтних робіт. Острозька міська рада заздалегідь попереджає мешканців про тимчасові незручності та надає перелік вулиць, які потраплять під відключення.
переглядів: 130
Як пережити літню спеку? Ключові поради, щоб не "розплавитися" влітку

З настанням літньої спеки питання комфорту та безпеки стає особливо актуальним. Надмірні температури можуть негативно впливати на самопочуття та здоров'я, особливо для вразливих груп населення.
переглядів: 139
Грецька кухня вдома: Простий рецепт оладок з помідорів для свіжої літньої закуски

Хочете додати на свій стіл щось незвичайне, свіже та сповнене літніх ароматів? Грецька кухня пропонує чудову ідею – оладки з помідорів з м'ятою та базиліком! Ця оригінальна закуска поєднує соковитість стиглих томатів з яскравими нотками свіжої зелені, створюючи легку, ніжну та надзвичайно ароматну страву.
переглядів: 123