Ми у Facebook
11.08.2019, 17:30

Андрію Доманському - 45! Цікаві факти про зоряного іменинника

Свій ювілей відзначає ведучий телеканалу «Інтер» Андрій Доманський. Йому 8 серпня виповнилося 45 років.
Андрій - один з найпопулярніших і різнопланових ведучих на українському ТБ: він легко може розсмішити глядачів іскрометним жартом і довести до сліз проникливим виконанням балади Висоцького. Він легко знаходить спільну мову як з 2-річними дітьми, так і з людьми старше 90 років. Він на спір переплив Дніпро в грудні, занурився на глибину 45 метрів на одному вдосі і тричі стрибнув з банджі, хоча боїться висоти. Він органічно виглядає як на кухні кулінарної програми «Готуємо разом», так і під куполом знімального павільйону в образі Бетмена під час зйомок талант-шоу «Крутіше всіх». І це далеко не всі цікаві факти про нього.

Андрій Доманський в дитинстві
Андрій Доманський в дитинстві


1. У дитинстві Андрій мріяв стати моряком. «Як і всі хлопчаки, які ростуть біля моря, я хотів плавати, - розповідає телеведучий. - Правда, я мріяв бути не матросом торгового флоту або військовим моряком, а співробітником науково-дослідного інституту, щоб вивчати біологію південних морів. А ще у мене була мрія проплисти усіма «різнокольоровими» морями нашої планети: Червоним, Білим, Жовтим, Зеленим, воно ж Саргасове ... Поки я плавав тільки в Чорному і Червоному. Але все ще попереду!»



2. За освітою Андрій Доманський - інженер-системотехнік, закінчив Одеський політехнічний інститут. Думав піти по стопах батьків - інженерів. Але так і не попрацював за фахом ні дня. Ще в студентські роки прийшов на одеське радіо, а потім переїхав до Києва і почав працювати на телебаченні.


3. Доманський був солістом двох музичних груп. «На перших курсах інституту я був вокалістом двох груп, співав англійською, - згадує Андрій. - Групи жанрово були абсолютно різні. Одна називалася Blues Ky і грала музику, натхненну Deep Purple, Jethro Tull, Cream. Ми навіть робили кавер на Sunshine Of Your Love. Друга група називалася Dark Desires і грала музику, яку ми самі визначали як «техно-треш». За орієнтирів на чолі кута стояли такі групи, як Mekong Delta, Dream Theater, Slayer - важка музика з непростим ритмічним малюнком». Зараз музика для Андрія Доманського - просто захоплення: він їздить на концерти, збирає вінілові пластинки, виписує музичні журнали. А почути телеведучого в якості виконавця можна тільки на святкових концертах телеканалу «Інтер».

4. Андрій Доманський важив 103 кілограми: «У 25 років я був товстий. Коли народився син Василь, я підійшов до дзеркала і жахнувся: «Як відреагує син, коли побачить перед собою таку руїну?» Зайнявся спортом і скинув 30 кілограмів. З тих пір тримаю вагу». Навіть відомому шеф-кухарю Андрію Дромову не вдається відгодувати свого колегу на зйомках кулінарного проекту «Готуємо разом».



5. У Андрія 6 дітей: Василь, Лада, Василина, Кіра, Віра і Артем (син дружини Марини від першого шлюбу). «Мої діти мотивують мене рухатися вперед, мені хочеться дати їм найкраще, - ділиться формулою успіху телеведучий. - Я думаю, людина не повинна жити з якихось шаблонів і приміряти до себе чиїсь рецепти. Потрібно багато читати, дізнаватися нове, подорожувати, збагачуватися враженнями, насичуватися цікавими країнами і місцями. Пропускати це через себе і залишати в спогадах все найкрасивіше, найтепліше і яскраве. І, звичайно, людина повинна працювати, щоб мати можливість ділитися цим з близькими. Ось так я живу, і це, в загальному, то, заради чого я живу».

Андрій Доманський з дочками
Андрій Доманський з дочками


Андрій Доманський з дружиною Мариною
Андрій Доманський з дружиною Мариною


Що стосується віку, то до нього Андрій Доманський ставиться філософськи і каже, що не відчуває кількості прожитих років: «Я, скоріше, 20-річний з «надцатілетнім» стажем. Поки у людини є нереалізовані бажання і плани, на вік можна уваги не звертати».

До речі, найближчим часом у Андрія Доманського з'являться ще два важливих і ювілейних інфо-приводи: у вересні виповнюється 5 років кулінарній програмі «Готуємо разом», яку він веде з шеф-кухарем Андрієм Дромовим, і стартує 5 сезон дитячого талант-шоу «Крутіше всіх», співведучим якого є Андрій Данилевич.



Команда «Інтера» вітає Андрія з днем народження. Бажаємо здоров'я, щастя, нових вершин, реалізації всіх планів і ніколи не втрачати смак до життя!



Текст і фото - прес-служба телеканалу Інтер.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ