Ми у Facebook
11.08.2019, 10:40

На Рівненщині син і зять скрутили розбійника

У Зарічненському районі невідомі в балаклавах напали на родину.
Ілюстративне фото

Близько першої години ночі 9до Зарічненського районного відділу Національної поліції надійшло повідомлення від 53-річної жительки села Річки, що невідомі в масках напали на її 32-річного сина, душили і завдали йому тілесних ушкоджень.

На момент скоєння злочину в будинку перебувало подружжя, а також їхні син і зять. Коли 32-річний чоловік вийшов на вулицю, на нього накинулися двоє невідомих у масках і почали завдавати тілесних ушкоджень. Третій нападник у цей момент зайшов до помешкання і з кулаками накинувся на господаря. На допомогу підоспів зять. Чоловікам вдалося зв’язати нападника. Інші двоє втекли. Тож заволодіти матеріальними цінностями їм не вдалося.

Поліцейські доставили зловмисника до Зарічненського райвідділу Нацполіції. Ним виявився 30-річний житель сусідньої Волинської області. Його затримали в порядку статті 208 Кримінально- процесуального кодексу України.

Скромний "джельтменський набір" розбійника Фото rv.npu.gov.ua
Скромний "джельтменський набір" розбійника Фото rv.npu.gov.ua

Під час огляду місця події слідчі вилучили клейку стрічку, балаклаву, рукавиці, рюкзак і портативну рацію.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом розбою, поєднаного із проникненням у житло, за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, затриманому повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Поліцейські перевіряють його також на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень, зокрема, і на території сусідньої Волині.

Наразі тривають розшукові заходи щодо встановлення місця знаходження інших зловмисників, причетних до вчиненого цього та інших кримінальних правопорушень.

За матеріалами відділу комунікації ГУ НП у Рівненській обл.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами