Ми у Facebook
13.09.2019, 10:48

У Рівному нагородили кращих медійників, блогерів та трендмейкерів

В рамках реалізації проектів Національна премія для журналістів «Media etc.» та Всеукраїнський проект «Рейтинг медійників, блогерів та трендмейкерів» у Рівному відбулося обговорення: «Сучасний інструментарій медійника. Як не втратити довіру читачів?» за участі журналістів, медійників та блогерів.
Захід став можливим завдяки зусиллям організаторів дійства, зокрема, Голови Ради Інституту податкових реформ, Віце-президента Асоціації платників податків України, Голови оргкомітету Національної премії для журналістів «Media etc.» Олени ХОТЕНКО.



Відома рівнянка каже, що їй надзвичайно приємно було готувати таку подію, адже це народне визнання тих, хто формує обличчя її рідного міста та доносить мешканцям важливу інформацію про людей, процеси та події.
- Впродовж року ми проводимо такі заходи, на яких визначаємо народних блогерів і журналістів, яких читають в кожному місті. І ось в Рівному, це моє рідне місто, ми визначили, кого рівненські слухачі, читачі, глядачі бачать, дивляться, читають, на кого підписуються у соцмережах, за якими каналами стежать. Тобто ми визначили тих людей, які є лідерами думок, - говорить Олена ХОТЕНКО.



Під час публічного обговорення було піднято питання трендів в ЗМІ та соціальних мережах? Як зацікавити читача? Як збільшити аудиторію? ЗМІ чи соціальні мережі – за ким майбутнє? Крім того, присутні на заході змогли познайомитися з провідними блогерами України - Аліною Разуменко - діджеєм, актрисою, моделлю з 42 тисячами Instagram-підписників та Романом Свечкоренко - психологом, який пише про те, як жінкам зрозуміти чоловіків, і має понад 221 тисячу підписників у соцмережі Instagram.



Після дискусії настав час для урочистого нагородження кращих представників медіа сфери Рівненщини, блогерів та трендмейкерів. Урочисті сертифікати та статуетки Лауреатів рейтингу медівників, блогерів і трендмейкерів м.Рівне, 2019 вручали Голова Ради Інституту податкових реформ, Віце-президент Асоціації платників податків України, Голова оргкомітету Національної премії для журналістів «Media etc.» Олена Хотенко та голова Ради «Ліги блогерів та трендмейкерів YUCCI», керівник експертної групи Національної премії для журналістів «Media etc» Руслан Анфілов.

Для багатьох нагороджених отримання відзнаки стало справжньою несподіванкою. Вони не приховували свого здивування та дякували організаторам за високу організацію дійства та за саму ідею народного визнання.
- Мені надзвичайно приємно і неочікувано отримати таку високу нагороду. Це ще раз підтверджує те, що наша праця є необхідною у сучасному світі, її помічають, а до наших думок дослухаються, - говорить одна з переможниць рейтингу, головний редактор журналу РІВНЯНИ Ольга ЛІРНИК. – Спасибі організаторам за це свято для медіа спільноти, зокрема, Олені Хотенко, яка стала ідейним натхненником такого проекту. Бажаємо подальших звершень та нових успіхів!



Сама ж Олена Хотенко наголосила на тому, що це далеко не останній проект, який організовує Інститут податкових реформ. Зокрема, закликала рівненських журналістів ставати учасниками Національної премії для журналістів «Media etc» та інших навчальних програмах, які організовує Інститут.
- Це проекти, які дають можливість навчання, нових контактів, корисних знайомств та пошук сучасних інструментів роботи у ЗМІ. Це і клуб журналістів, і навчальні програми, які дають можливість знайти якісь свої інструментарії, і щоб проводити журналістські розслідування, і щоб займатися творчою журналістикою, - резюмувала Олена ХОТЕНКО.



ГО Інститут податкових реформ відкритий до співпраці та пропозицій. Звертайтесь за тел.: +38 067 539 00 27 або пишіть на електронні пошту: ngo.ipr@gmail.com





На правах реклами