Ми у Facebook
18.09.2019, 08:00

«My Pol»: Як швидко викликати поліцію

На Рівненщині запрацював мобільний додаток «My Pol».
Сьогодні, 17 вересня, у Головному управлінні Національної поліції в Рівненській області презентували мобільний додаток «My Pol». Програмний комплекс, який спрощує зв’язок між громадянами та поліцією, допомагаючи оптимізувати роботу правоохоронців.

Переваги цього мобільного додатку у тому, що він дозволяє із легкістю зв’язуватись із поліцією у форматі 24/7 за допомогою кнопки SOS.

Завдяки інтерактивній карті можна знайти найближче відділення поліції та швидкої допомоги. «My Pol» дозволяє надсилати виклик із зазначенням геолокації та прикріпленням фото з місця події. Окрім того, додаток адаптований до потреб іноземців та людей із вадами зору чи слуху.



«Якщо громадяни бажають поінформувати поліцію про правопорушення, у мобільному додатку «My Pol» можна легко обрати категорію правопорушення, — [b]зазначила інспектор-черговий ситуаційного відділу Людмила Козлюк.
— У випадку загрози життю чи здоров‘ю користувачі можуть відправити екстрений виклик»[/b]

Втім, як підкреслила інспекторка, із кнопкою «SOS», як і у цілому з додатком, експериментувати чи зловживати не варто, адже поки екіпаж патрульних їхатиме на неправдивий виклик, хтось по-справжньому потребуватиме допомоги.

Крім того, за завідомо неправдивий виклик спецслужб передбачена адміністративна відповідальність за статтею 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення у вигляді штрафу.

Працює додаток як на Android, так і на iOS. Завантажити «My Pol» можна за посиланнями: Google Play http://bit.ly/RivneMyPolGUNPAndroid
App Store http://bit.ly/RivneMyPolGUNPApple

До слова,
мобільний додаток вже працює у 17-ти областях, а відтепер – і на Рівненщині.





На правах реклами