Ми у Facebook
21.09.2019, 17:00

Де скачати шкільні підручники?

ОГО перевірив сайти, де абсолютно безкоштовно, швидко і безпечно можна завантажити підручники для 1 - 11 класів.
Просто клікайте на назви сайтів і завантажуйте необхідну навчальну літературу за навчальною програмою.

Сайт МОН

На даний час практично всі підручники, які вимагає програма на 2019-2020 рік, доступні на офіційному сайті Міністерства освіти. Щоправда, ми не побачили е-підручників для випускних 11 класів.

Тут є електронні підручники для шкіл з українською, кримськотатарською, польською, румунською, молдовською, угорською та російською мовами навчання.

В окремих розділах Електронні підручники для 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 класів, електронні підручники та посібники курсу «Фінансова грамотність»

До речі, в рамках експерименту, МОН займається створенням спеціальної платформи, де зібрані всі підручники для школи - «Національна електронна освітня платформа». Це не просто PDF версії паперових книг, а повноцінні сучасні мультимедійні посібники.

ЗНО-2020: Які зміни чекають на вступників наступного року


Сайт «Шкільні підручники»

Тут зібрані шкільні підручники для учнів молодших класів, а також для старшокласників. Тут ви можете абсолютно безкоштовно переглянути онлайн підручник з будь-якого шкільного предмету. На сайті «Шкільні підручники» є всі електронні книги, які необхідні, як для молодших класів, так і для старшокласників. Завантажити необхідні матеріали можна абсолютно безкоштовно.

ТОП-10 нововведень: Що чекає на школярів у новому навчальному році


ДНУ “Інститут модернізації змісту освіти”

Тут можна скачати електронні версії підручників для учнів 1 – 11 класів, а також Двомовні словники для шкіл з рідною мовою навчання та Посібники серії "Шкільна бібліотека" (хрестоматії сучасної української дитячої літератури для читання в 3, 4 класах, 1, 2 класах).


Сайт «Генеза»

Сайт видавництва «Генеза» пропонує всім охочим завантажити абсолютно безкоштовно якісні версії підручників з усіх шкільних предметів.

Портал GDZ4YOU

На порталі «Готові домашні завдання» також для безкоштовного завантаження доступні шкільні підручники та презентації.

Є ще багато інших сайтів, але перш ніж почати скачувати, переконайтесь, що цей сайт безпечний. Успіхів у навчанні!

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram






На правах реклами