Ми у Facebook
24.11.2019, 12:00

Жіноча БК “Рівне” здобула одну з найбільших перемог в історії

Жіноча команда Баскетбольного клубу “Рівне” здобула третю перемогу у шести зіграних матчах в цьогорічному чемпіонаті Суперліги. В Івано-Франківську рівнянки “каменя на камені” не залишили від місцевого “Франківськ-ПНУ”.
Від початку матчу підопічні Валерія Жартуна повели в рахунку, і надалі, лише збільшували свою перевагу. “Заспокоїлися” гості лише в середині четвертої чверті, коли перевага БК “Рівне” сягала неймовірних 47 очок, а рахунок на табло показував 84:37. В час що залишився, очки набирали лише господарки, але це не врятувало їх від розгрому. Підсумковий результат 84:52 на користь БК “Рівне”.

Найрезультативнішими серед рівнянок стали: Тетяна Гаврильчик – 15 очок, 8 підборів; Анастасія Кучерьонок – 13 очок, 5 підборів; Вікторія Шматова – 12 очок, 9 підборів, Катерина Ящук – 10 очок; Людмила Спиридонова – 8 очок, 17 підборів.

Це одна з найбільших перемог БК “Рівне” за всю історію виступів команди, починаючи від створення в 2017 році. 2 грудня 2017 року БК “Рівне” перемогли “ХДУ Таврійська Зірка” 83:47. А ще був матч першого раунду Кубку України у Києві проти аматорсько-ветеранської команди Ladies` Legion, тоді рівнянки розгромили суперниць 111:39.

Нагадаємо, що вже найближчого вікенду ми чекаємо Вас в ДЮСШ-4. 30 листопада та 1 грудня великий баскетбол, після майже місячної перерви, повернеться до Рівного. Чоловіча команда БК “Рівне” в ці дні, у “Волинському дербі” прийматиме “Старий Луцьк-Університет”. Суботня гра розпочнеться о 17:00, а в неділю команди вийдуть на майданчик о 13:00. Квитки онлайн вже у продажу.





На правах реклами