Ми у Facebook
27.11.2019, 17:58

Як і які подати папери на визнання диплому

Якщо вам потрібна заява про визнання диплому, наприклад, щоб представити його вашому роботодавцю або продовжити навчання в іноземному університеті, ви можете подати заяву відповідно до наступної інструкції.
Заява про визнання видається тільки відповідною мовою і є безкоштовною. Усі перелічені нижче пункти є об'язковими, якщо вам потрібна нострифікація диплому, тобто його визнання закордонним вишем.

Заповніть і підпишіть


Форма заявки повинна бути заповнена англійською мовою. Імена власників дипломів, звання і ступені, а також назви установ повинні бути вказані в оригінальній формі - якщо використовувався латинський алфавіт. В інших випадках імена повинні бути перекладені англійською.

Підписуючи заявку, ви погоджуєтеся:

• на обробку персональних даних з метою видачі інформації про можливості розпізнавання документів (ці дані захищені і не передаються поза агентством);
• на перевірку достовірності документів - при необхідності.

Підготуйте комплект необхідних документів


Всі документи мають бути завірені нотаріусом приймаючої країни або консулом в країні, де був вручений диплом.

До пакету паперів входить:

• завірена копія диплома;
• завірена копія додатку до диплому, списку предметів, вичитаних годин і оцінок;
• ксерокопія попереднього документа про освіту разом з розшифровкою/додатком до диплому (в разі подачі свідотства про закінчення навчання I рівня, попередній документ є свідченням про повну загальну середню освіту);
• ксерокопія завіреного перекладу вищевказаних документів - у разі документів, випущених на мовах, відмінних від англійської, німецької, іспанської, російської, української;
• ксерокопія посвідчення особи/паспортів;
• ксерокопія документа, що підтверджує зміну прізвища (якщо прізвище, зазначена в дипломі, відрізняється від використовуваної в даний час).

Заявка разом з повним комплектом документів повинна бути надіслана поштою.

Зверніть увагу, що переклад документів (при необхідності) повинен виконувати перекладач приймаючої сторони, внесений до списку присяжних перекладачів.

Інформація буде випущена протягом 30 днів з дати отримання повного комплекту необхідних документів і відправлена рекомендованим листом на адресу особи, що подала папери. Інформація випускається відповідною іноземною мовою.

Плата за видачу інформації про те, що диплом нострифіковано - не стягується.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ