Ми у Facebook
10.12.2019, 12:00

До Рівного привезуть ікону, що зцілює від важких хвороб

Сьогодні, 10 грудня до Рівного прибуде чудотворний образ Божої Матері «Всецариця».Ця ікона написана монахом Миколаєм Капрулісом із святої гори Афон, який причислений до лику святих у ХVІІ столітті.
Образ, який прибуде до нашого міста, – копія чи, як прийнято говорити, список з оригіналу чудотворної ікони «Всецариці», освячена на поясі Божої Матері та чесній главі Іоана Золотоустого у грецькому монастирі Ватопед на святій горі Афон, повідомляє Рівненська єпархія Православної Церкви України.

Назва ікони – Всецариця – свідчить про її особливу силу. Вона має благодать зцілювати недуги людства. Після молитов біля цього образу вже сталося багато чудес – люди позбавляються від онкологічних та інших важких хвороб. Чудесна допомога Пресвятої Богородиці проявляється і в допомозі батькам, які моляться за своїх дітей, котрі перебувають у полоні наркотичної та алкогольної залежності. Пречиста Богородиця наставляє на праведний шлях, допомагає зміцнити віру, утішає у горі.



Урочиста зустріч ікони відбудеться 10 грудня біля Свято-Воскресенського кафедрального собору о 16.00 год. А перебуватиме чудотворна ікона Божої Матері «Всецариця» у Свято-Воскресенському та Свято-Покровському соборі міста Рівне до Різдва Христового.





На правах реклами