Ми у Facebook
15.12.2019, 06:00

Новий рік 2020: що обов'язково має бути на святковому столі

Як накрити святковий стіл, щоб привернути удачу прийдешнього року Щура
Новий рік 2020 – це рік Білого Сталевого Щура за китайським календарем. Знак Щура в китайській астрології пов'язаний з древньою культурою Китаю і Індії. На відміну від західної культури, щур тут – дуже шанована тварина.

Люди, народжені під цим знаком, вважаються благородними, розумними і винахідливими. Щури люблять розкіш і вишуканість. Вони можуть бути ревнивими, але при цьому їм дуже щастить в любовних справах. Щоб задобрити символ наступаючого року, необхідно підібрати відповідний одяг, прикраси для дому та сервіровку столу. Астрологи запевняють, що таку уважність і повагу Господар року обов'язково помітить, оцінить і обдарує своєю прихильністю, збільшуючи шанси на чудове втілення наших бажань і цілей.



Що приготувати на Новий рік 2020

Щур – істота всеїдна, ненажерлива і запаслива. Тож велика кількість новорічних страв в меню йому точно сподобається. Це можуть бути холодні закуски і салати, гарячі страви з м'яса, птиці, риби, різні напої і десерти. До речі, попри те, що Щур любить смачно і ситно поїсти, не обов'язково завантажувати стіл делікатесами, які вимагають навичок професійного шеф-кухаря. На столі обов'язково має бути м'ясо, і подавати його потрібно у вигляді порційних шматочків. При цьому не можна подавати яловичину: вона має відношення до знаку Бика – а він є таємним другом Щура. Це може образити звірка. Краще побалувати себе бараниною, свининою чи стравами з птиці.

Подайте на Новий рік 2020 сирну тарілку

2020-й – це ще й рік Місяця, тому вітаються всі страви білого кольору: сири, молочні соуси, йогурти і морозиво. Не забувайте і про салати. Це "фішка" і обов'язковий атрибут Нового року. Крім класичних варіантів з майонезом, поставте на стіл легкі овочеві салати з великою кількістю зелені. Подавати їх слід в невеликих мисочках: Щур звик їсти потроху.



На столі повинні бути мандарини і солодощі

Постарайтеся, щоб на святковому столі було багато домашніх цукерок. У Китаї вони символізують сімейне щастя і міцні родинні відносини. Звичні у нас апельсини, мандарини або персики в Піднебесній вважаються їстівним втіленням багатства – золотих монет.

Приготуйте смачні домашні коктейлі

Стосовно напоїв, потрібно пам'ятати, що Щур "недолюблює" міцний алкоголь, тому має сенс на це свято утриматися від його вживання. Краще віддати перевагу легким винам, шампанському і оригінальним домашнім коктейлям. Також можна приготувати глінтвейн, пунш або грог з додаванням ягід і фруктів. І головне: не бійтеся експериментувати, не зупиняйте свій вибір на класичних рецептах. Якщо в ваших стравах головним інгредієнтом стане фантазія, вони обов'язково сподобаються Господарю 2020 року.



Як прикрасити новорічний стіл 2020

Цього року головне – думки, з якими ви готуєте. Вони повинні бути чистими, без агресії і егоїзму. А ще – колір, який любить Щур. Скатертину і посуд вибирайте не яскраві, а однотонні: білі, сірі, сріблясті і чорні. Стосовно вбрання, астрологи рекомендують вибирати одяг кольору "металік". Ваш святковий образ на Новий рік цілком може бути і попелястим, перловим або димчастим. За традицією, щоб задобрити символ наступаючого року, підготуйте для нього особливі ласощі. Поставте на стіл тарілку з крупами, овочами, фруктами і зеленню.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ