Ми у Facebook
26.12.2019, 10:00

Рівне: У квартирі пахло газом, а господиня не пускала в дім

У Рівному рятувальники та патрульні поліцейські допомогли працівникам газової служби потрапити до помешкання квартири, в якій відчувався запах газу.
26 грудня о 00:52 на спецлінію "101" від працівникиків РГК «Рівнегаз» надійшло повідомленням, що в одній із квартир на другому поверсі в дев'ятиповерхівці на вулиці Акад. Грушевського відчувається різкий запах природного газу.

Газовики не могли потрапити до квартири, тому перекрили газовий стояк у цілому під'їзді. На допомогу одразу виїхало відділення рятувальників та екіпаж патрульної поліції.





На стукіт у двері квартири працівників екстрених служб ніхто не відповідав. Тоді бійці ДСНС в присутності патрульних поліцейських за допомогою спецобладнання відкрили двері. Уся однокімнатна квартира до стелі була заповнена різноманітним сміттям та відчувався сильний запах газу. Всередині помешкання перебувала господарка, яка не захотіла пускати нікого до квартири. З жінкою залишилися спілкуватися патрульні поліцейські.

Евакуація мешканців з будинку не проводилася. До надання допомоги було залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та дев'ять рятувальників.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ