Ми у Facebook
31.12.2019, 17:25

Як рівняни зустрічатимуть Новий рік?

фото з rezonans.cc.

Новий рік - дуже особливе свято, яке кожен намагається зустріти якомога радісніше, адже існує повір'я: "Як зустрінеш рік, так його і проведеш". Тим паче, що у багатьох є власні традиція святкування початку нового року.
Кореспондент ОГО розпитав рівнян, як вони планують зустрічати новий 2020 рік.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

фото з facebook.com/khomko.volodymyr
фото з facebook.com/khomko.volodymyr


"Новий рік я традиційно зустрічаю вдома. І нині цю традицію не змінюватиму".


Валентин Дупак, адвокат



"Святкувати Новий Рік буду традиційно у колі сім'ї та батьків. На цей день ми ніколи не беремо роботу, путівку на відпочинок або запрошення на вечірку. Свято проходить тільки поруч із рідними у повному складі.
У святкову новорічну ніч ми із надією на краще починаємо черговий період у нашому житті, загадуючи єдиним бажанням лише здоров'я один одному".

Олеся Полюхович, журналіст



"Буду батонитись вдома!"

Сергій Шагоферов, керівник IT-відділу Видавничого дому "ОГО"
:



"Кожний рік у нас жива ялинка. У мого тестя не було дитинства. Тому ми йому даруємо свято щороку. Це традиція - встановити ялинку, нарядити її. Теж ще одна традиція. Дружина готує салат олів'є і прикрашає його в символ року. Цього разу це буде мишка. А улюблена теща привезе спечену качечку. У цьому році на столі у мене буде полунична горілка від кумів з Москви, шнапс з Німеччини від друга дитинства і моє улюблене віскі. Але в Новорічну ніч ми будемо тільки дегустувати ;). А зустрічати ми любимо всією сім'єю. Шкода, що діти виросли і у них вже свої турботи. Раніше було, що діти зустрічали з нами, а потім розбігалися по компаніям. Цей рік ми вперше будемо зустрічати без дітей. Я, дружина і її батьки. Коли годинник проб'є 12 вип'ємо келих шампанського. Потім підійдемо до ялинки і розберемо подарунки, які любовно шукали, купували і красиво упакували. Трохи посидимо, подивимося, що в цей раз придумали на різних телеканалах і підемо спати. Маю велику надію, що вже 1 січня діти приїдуть за своїми подарунками.

Традиційно у нас відео-чат з моїми батьками з Одеси, з родичами дружини з Криму, кумами з Москви, з Данії ... Розмови будуть довгими! І це чудово!"

Олексій Казанцев, рок-музикант, лідер гуртів Брем Стокер та Татухі Вмикача.



"Новий рік? Випити якби є що, закусити також. А святкового настрою, хоч вбий, він відсутній. Як починаю думати про те, що безвинний лікар, який робив операцію мому малому, буде зустрічати свято в в"язниці, мені стає не до Нового Року. Це правлячій еліті, аби поржати, а мені не смішно. Тому, напевно, поїм бульби, в колі рідних та буду спати".

Назарій Іванів, фотограф.




"Новий рік - це час відпочинку в родинному колі. Коли збираються всі рідні та близькі за одним столом. Час зустрічей та спілкування".

Станіслав Лозовський - актор Рівненського обласного академічного театру, режисер і композитор, заслужений артист України


фото з dramteatr.com.ua
фото з dramteatr.com.ua


"Вже років з 20 стабільно зустрічаю Новий рік,перебігаючи в костюмі з однієї роботи на іншу, бувало і в таксі і думаю, що це прекрасно: працювати для людей коли вони відпочивають,і навпаки відпочити тоді,коли всі приступають до роботи".

Сергій Турович, андерґраундний музикант, лідер гурту "Земля живих":



"Новий рік зустрічатиму наодинці зі своєю другою половинкою.
Звісно ж, буде традиційний олів'є, ще збираємося пекти печиво. Скоріше за все, ніякого алкоголю: я не п'ю взагалі, а половинка - дуже рідко і щось легке. Першого січня відвідаємо ЛГБТ-прайд, якщо він відбудеться, а потім поїдемо в гості до батьків.

Ольга Лірник, рівняка, мама двох дітей



"Цей рік буде для нас особливим, адже ми вперше зустрінемо новий рік у новій оселі. Враховуючи те, що у нас двоє маленьких дітей, то цей день проведемо вдома. Буде багато мандарин та подарунків, фільми та теплі розмови. Всім миру в новому році, хай мрії здійснюються!"

Олексій Горецький, директор РОГО КВУ:




"Вважаю зустріч Нового року сімейною подією. З дитинства традиційно святкували його в колі сім'ї. Тож у цьому році плануємо, як і завжди, зустрічати Новий рік у близькому сімейному колі, за родинним столом, з подарунками. Штучної ялинки не ставимо. Зате буде жива сосна. У нас у сім'ї в останні роки існує такий неформальний розподіл обов'язків - я відповідаю за деревце, а дружина з дітьми робить новорічні прикраси. А ось вбираємо сосну всі разом - у переддень події".

Віктор Троян, науковець:




"Планую зустріти новий рік у теплій компанії друзів. Крім новорічних частувань будуть і веселі розваги біля ялинки".

Вікторія Трофімова, мама двох дітей:




"Новий рік завжди зустрічаю просто, без особливих заморочок. Є маленька традиція - щороку замовляю суші. Також є солодощі для дітей, алкоголю не вживаю, тільки газованку, неодмнінно тішу себе і дітей морозивом. Це теж обов'язковий атрибут святкового столу"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ