Ми у Facebook
04.02.2020, 11:10

Якими повинні бути металеві сейфи

Жоден бізнесмен не обходиться без сейфів. Вони потрібні для розміщення цінних речей, якими володіє людина чи компанія. За допомогою сейфів легко вберегти важливі договори та довідки, готівкові купюри й коштовності. Але захисні шафи не обмежуються комерційним використанням. Вони не менш корисні в побуті, де допомагають зберігати особисті цінності.
З цієї причини сейфи мають високий попит, що відбилося на асортименті. Сьогодні доступні сховища під будь-які завдання, але де купити сейфи за найкращою ціною? Це непросте завдання, адже виріб повинен протистояти небажаному доступу. Для цього потрібно довіритися досвідченому виробнику, в число яких входить УХЛ-МАШ.

Огляд недорогих металевих сейфів


Цінності завжди знаходяться в увазі зловмисників. Навіть повністю ізольоване приміщення не гарантує безпеку речей. З цієї причини збільшується популярність сейфів. Вони використовуються в компаніях різного виду діяльності, а також для домашніх завдань. Вироби мають універсальністю. Крім стандартних документів, всередині можуть розміщуватися пам'ятні речі, магнітні носії та вогнепальну зброю. Це задає високі вимоги до захисних шаф, адже вміст не повинен піддаватися ризикам. Але не варто сліпо покладатися на сейфи. Навіть захищену шафу реально зламати, але він покликаний ускладнити це завдання.

Навіщо потрібні металеві сейфи:


• доступна альтернатива банківським осередкам;

• захист цінностей від крадіжки зловмисниками;

• обмеження доступу між відділами фірми;

• можливість заховати зброю від дітей.

При виборі важливо спиратися на зламостійкість. Параметр визначає кількість часу, необхідний для розтину. Чим вище клас, тим надійнішим вважається виріб. Але не обов'язково відразу купувати зламостійкі сейфи. Для базових завдань цілком вистачить класу Н0-Н1. Всередині зберігають документи, печатки та невеликі суми. Для більш цінних речей краще обрати посилені моделі, адже вони зможуть деякий час протистояти злому. Але не варто забувати про інші засоби безпеки, адже будь-який сейф можна зламати. Важливо розмістити виріб в непомітному місці, а також передбачити відеоспостереження. Деякі сейфи можуть закріплюватися до підлоги, щоб їх не винесли. Інші ж моделі здатні вбудовуватися в стіну. Це повністю приховає їх з уваги.

Де вибрати сейфи для цінних речей


Основою сейфа виступає метал. Він формує надійний корпус, стійкий до сильних ударів. Це важлива властивість, враховуючи ризики злому. Зверніть увагу на якість збірки. На корпусі не повинні бути присутніми дефекти. Навіть невеликий отвір порушує захисні властивості, тому вибирайте продукцію досвідченого виробника. Уваги вимагає товщина сталі. Вироби не повинні прогинатися при допустимому навантаженні. Важливим параметром є стійкість до корозії. Оскільки сейфи можуть контактувати з вологою, застосовується порошкова фарба. Вона запобігає іржі, тому вони довше не зношуються. Це важливо для розміщення сейфа в стіну, де переважає підвищена вологість.

Конструкція являє собою класичний бокс. Він складається з металевих стінок, які формують надійний корпус. Його передня частина замикається дверима з ригельною системою. Це надійніше аналогів, адже після збивання петель двері залишаться закритими. Всередині може встановлюватися полиця, що допомагає організувати зберігання цінностей. Деякі моделі з трейзером, необхідним для збереження важливих речей. Сейфи замикаються різними способами: електронним або ключовим механізмом. Вибір залежить від особистої зручності, а також кількості користувачів сховища. Якщо шукайте сейфи, рекомендуємо асортимент УХЛ-МАШ. Виробник піклується про якість і пропонує вигідну співпрацю.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ