Ми у Facebook
14.02.2020, 14:39

Ветеран та громадський діяч заявив, що припинення вогню на сході немає (+ВІДЕО)

Мирослав Гай, фото телеканалу Прямий.

Керівник БФ "Мир і КО" Мирослав Гай в ефірі Прямого заявив про те, що постійного затишшя немає, що постійно тривають обстріли, а майбутня перспектива розведення військ не піднімає їхній дух, бо вони розуміють наявні загрози.
Мирослав Гай підкреслив, що військові виконають наказ як і про відведення військ, так і про наступ, якщо буде відповідний наказ.

"Але, звичайно, розведення морального духу в Збройних силах, принаймні у тих, з ким я спілкувався, не піднімає. Тобто люди розуміють загрози. Обстріли не припиняються", - наголосив Мирослав Гай.

Ветеран та громадський діяч посилаючись на місцевих мешканців і військових, заявив, що обстріли відбуваються щоденно по всій лінії фронту.



"По-друге, там, де я був на лінії розведення, у містечку Золоте, і спілкувався з військовими. Безпосередньо в Золотому, в стометровій по ширині зони розведення, там сто метрів ширина, – там, де це містечко знаходиться, вулиця, там обстрілів немає. Але ліворуч і праворуч обстріли бувають постійно. В Гранітному - мені сьогодні теж повідомили – обстріли або такі перестрілки бувають постійно. Тобто поки що ми не бачимо, що є якесь припинення вогню стале", - сказав він.

Про це повідомляє телеканал Прямий.

Нагадаємо, бойовики продовжують обстрілювати українські позиції. Ворог регулярно гатить по українських позиціях





На правах реклами