Ми у Facebook
02.03.2020, 10:39

Не здатен втриматися: У Рівному неповнолітній знову угнав маршрутку

Юнак, який минулого тижня самовільно зайняв місце водія однієї із маршруток, знову не втримався і заволодів таким заманиливим для нього транспортним засобом.
16-річний рівнянин, який минулого тижня вкрав зі стоянки 51-шу маршрутку та їздив нею містом, цієї ночі знову попався. На цей раз він вирішив стати водієм 66-й автобуса. Про це Суспільному повідомило джерело у правоохоронних органах. Хлопця зупинили, тривають слідчі дії.

Пресофіцерка поліції області Марія Юстицька інцидент підтвердила та повідомила, що маршрутка була припаркована на вулиці Курчатова, її вкрали вчора орієнтовно по сьомій вечора. Виявили порушника на вулиці Золотіївській, яка в іншому кінці міста . Більше деталей про інцидент повідомлять згодом.

Про це повідомляє Суспільне.

Нагадаємо, 25 лютого, близько 23 години, 16-річний житель села Малий Олексин, зайшов на територію стоянки, заліз у салон маршрутки через задні двері. Оскільки хлопець був знайомий із водієм та навіть іноді допомагав йому під час рейсу, знав, де той ховає ключі. Тож без проблем завів двигун та виїхав із стоянки. Спочатку всю ніч він їздив селами у Рівненському районі, а потім і «на рейс вийшов». Як пояснить згодом поліцейським, — бо хоче стати водієм.





На правах реклами