Ми у Facebook
11.03.2020, 17:23

Російські пранкери "розвели" принца Гаррі

фото з ukrinform.ua

Відомі телефонні хулігани обдурили принца Гаррі, видаючи з себе екоактивістку Грету Тунберг. Принц був доволі відвертий.
Російські пранкери двічі розмовляли телефоном з принцом Гаррі від імені екоактивістки Грети Тунберг.

Про це повідомляє The Sun.

«Принц Гаррі відкрито говорив про своє невдоволення через так званий Megxit (відмову Гаррі і його дружини Меган від статусів члена королівської сім'ї - ред.) у розмові з пранкерами, які вдають із себе активістку Грету Тунберг», - йдеться у повідомленні.

Телефонні розмови з фейковою Тунберг були у новорічну ніч і 22 січня, але оприлюднили тільки зараз.

Один з дзвінків записали і опублікували пранкерами Вован і Лексус (Володимир Кузнецов та Олексій Столяров) на YouTube і Facebook в понеділок увечері з мультиплікаційним фільмом про Гаррі і Грету.

Під час телефонних бесід принц Гаррі розповів, зокрема, як йому і його дружині, актрисі Меган Маркл, живеться після відмови від статусу членів королівської сім'ї.

«Це рішення, звичайно, було нелегким, але це було правильне рішення для нашої сім'ї, правильне рішення захистити мого сина», - підкреслив Гаррі.

Крім того, принц обговорив з несправжньою Гретою президента США Дональда Трампа з його ставленням до екології. На думку Гаррі, Трамп захоче зустрітися з Гретою, щоб підвищити свої рейтинги, проте він не обговорюватиме з нею зміну клімату, тому що дівчинка перехитрить американського лідера.

Про це повідомляє Укрінформ, ukrinform.ua.





На правах реклами